Felhasználói értékelések

4,3 / 5
Beltéri ajtó
L. Ábel, Esztergom
Jól jött, hogy össze tudtam hasonlítani az árajánlatokat, amelyekhez ráadásul ingyen jutottam hozzá. Könnyebben tudtam választani. Bevált a szolgáltató is, korrekt volt a hozzáállása. Biztos vagyok benne, hogy sok időt spóroltam meg.
5,0 / 5
Beltéri ajtó
F. András, Budapest
Minden szempontból meg vagyok elégedve. Az ajánlatkérés egyszerű volt, gyorsan megkaptam az árajánlatokat. A választott szolgáltató is segítőkész volt, örülünk, hogy őt választottuk. Több beltéri ajtóra is szükségünk volt, némelyiknek nehezebb volt a beépítése, de szakszerűen intézték. A határidőt is betartották, az ajtók minősége is kiváló. Köszönöm a segítséget!
4,8 / 5
Beltéri ajtó
T. Emma, Szentendre
Beltéri ajtókat kerestem, így találtam rá az Önök weboldalára. Meglepett, hogy ilyen gyorsan reagáltak az ajánlatkérésemre, megkaptam az árajánlatokat. Több vállalkozó is keresett, végül olyat választottam, ami az igényeimnek leginkább megfelelt. Segített a döntésben az is, hogy tudtam értékeléseket olvasni a vállalkozókról. Hálásan köszönöm a közvetítést, a vállalkozónak pedig a szakszerű munkát, remek ajtókat kaptam, korrekt áron.
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szakember
4.6 átlagértékelés

Tájékoztató árak beltéri ajtókra, 2021