Rólunk

A Tudjukki Kft. az Informa Group nemzetközi cégcsoport tagja, mely 2012 óta több országban is felhasználók ezreinek segít naponta, hogy megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő szakembert. Ugyanígy a szakembereknek, egyéni vállalkozásoknak és cégeknek is egyszerűbbé teszi az ügyfélszerzést "lead generation" szolgáltatásával, mely előnyös megoldást jelent nemcsak az új ügyfeleket aktívan kereső vállalkozásoknak, de azoknak is, akik már rendelkeznek biztos ügyfélkörrel, de szeretnék hatékonyabbá tenni az új ügyfélszerzést.

Szolgáltatásunk mind a felhasználóknak, mind a vállalkozásoknak is kedvező. A felhasználók egyszerűen, gyorsan és ingyenesen találhatnak szakembert a projektjeikhez, a szolgáltatóknak pedig a drága social media hirdetés és keresőoptimalizálás helyett olcsóbb megjelenést és folyamatos ügyfélbázist kínálunk.

Weboldalunk és szolgáltatásunk kulcsa és sikere az egyszerű kezelhetőség; ajánlatkérés-továbbítási rendszerünk viszont a végletekig kifinomult, telefonos ügyfélszolgálatunk pedig mindig rendelkezésre áll, hogy minden ügyfélnek kiemelkedő támogatást tudjunk nyújtani.

Fiatal pár felújítás alatt szobafestés közben interneten keres.

Cégadatok

Cég neve: Tudjukki Kft.
Székhely: 1024 Budapest, Lövőház utca 30.
Cégjegyzékszám: 01 09 383183
Adószám: 29205675-2-41
Telefonszám: 06 1 919 9187
E-mail cím: info@tudjukki.hu