Gyakran ismételt kérdések (ajánlatkérők)

Ingyenes az ajánlatkérés a Tudjukki.hu oldalon? Igen, az ajánlatkérőknek teljesen ingyenes a szolgáltatásunk.
Ajánlatot kértem a Tudjukki.hu oldalon. Most mire számíthatok? A kitöltött ajánlatkérésed alapján megtaláljuk azt a 6 szakembert, aki leginkább megfelel az igényeidnek (szolgáltatásaik, régióik és kapacitásuk alapján). Ők fognak felkeresni ajánlataikkal. Előfordulhat, hogy a szakembereink mind elfoglaltak, ekkor a rendszerünk ajánlhat más helyi szakembert is. Keresd őket nyugodtan te is, és kérj tőlük árajánlatot! Ha sikerült velük egyeztetned, kiválaszthatod a neked leginkább megfelelőt a projektre. A megegyezést onnantól közvetlenül a szakemberrel folytathatod. Később, a projekt lezárulta után újra felvesszük veled a kapcsolatot, hogy értékelést kérjünk tőled.
Milyen városokban vannak elérhető szakemberek? Az egész országban vannak szakembereink. Igyekszünk azokkal a kivitelezőkkel összekötni, akik a kért szolgáltatást a régiódban végzik.
Kötelező választanom a felkínált szakemberek közül? Természetesen nem. Az ajánlatkérésed semmilyen kötelezettséggel sem jár, így az ingyenes ajánlatokat is visszautasíthatod. Ennek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy lesz olyan szakember, aki meggyőz majd ajánlatával, pozitív értékeléseivel és szolgáltatásával.
Megbízhatóak a szakemberek? Abszolút! Minden szakembert ellenőrzünk. A velünk együttműködő vállalkozások adatait ellenőrizzük, értékeléseiket figyelemmel kísérjük.
Honnan tudhatom, hogy a Tudjukki.hu oldalon közzétett értékelések valódiak? A szakembereket csak a Tudjukki.hu-n ajánlatot kérő felhasználók tudják értékelni. Minden értékelést közzéteszünk (akár pozitív, akár negatív), mivel szolgáltatásunk fontos része az elfogulatlan felhasználói visszajelzések közzététele. A döntően negatív értékelésekkel rendelkező szakemberekkel felmondjuk az együttműködést.
Miért van szükség a nevem és elérhetőségi adataim megadására? Nem szeretném közzétenni ezeket az adatokat. A személyes adataidat nem tesszük közzé sehol. Telefonszámodra az ajánlatkérés ellenőrzéséhez van szükségünk, illetve azért, hogy a szakemberek ajánlataikkal fel tudjanak keresni. Ajánlatkérésedet (és elérhetőségedet) így legfeljebb 6 szakembernek továbbítjuk, amiről külön értesítünk téged. Harmadik félhez nem továbbítjuk az adatokat, és nem teszzük közzé azokat.
Nem küldtem ajánlatkérést. Miért keresnek fel mégis? Hogy a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani, a kitöltött, de nem befejezett ajánlatkérés mentésre kerül a weboldalon. Ha nem fejezted be az ajánlatkérést, értesítünk erről. Adataidat a beleegyezésed nélkül nem továbbítjuk senkinek sem. A kitöltetlen ajánlatkérést 8 napig tároljuk, majd töröljük.
Hogyan tudom visszavonni vagy módosítani az ajánlatkérésemet? Ha az ajánlatkérésedet már továbbítottuk a szakembereknek, javasoljuk, hogy értesítsd őket a projekt visszavonásáról vagy módosításáról.
Egyik szakember sem keresett fel. Mit tehetek? A magas kereslet miatt előfordulhat, hogy szakembereink elfoglaltak, és bizonyos ajánlatkérések elkerülik a figyelmüket. Azt tanácsoljuk, hogy próbáld meg felkeresni őket a weboldalunk chat felületén vagy telefonon (a szakemberek elérhetőségét megtalálod az ajánlatkérésed elfogadásáról szóló e-mailben). Ha így sem jársz sikerrel, keress fel minket a 06-1-919-9187 telefonszámon, vagy az info@tudjukki.hu e-mailen.
Nem vagyok elégedett a választott szakember munkájával. Mit tehetek? Elsőként érdemes a szakemberrel felvenni a kapcsolatot, és jelezni neki a problémát. A legtöbb panaszt közös megegyezéssel sikerül orvosolni. Ha a szakember nem vállal felelősséget a problémáért, vagy egyáltalán nem jelentkezik, tudasd velünk, és megpróbálunk segíteni. Bizonyos esetekben a két fél között közvetítve könnyebb megoldást találni.
Hogyan adhatok értékelést egy szakemberről? Ajánlatkérésedet követően bizonyos időközönként felkérünk, hogy küldj értékelést a választott szakemberről. Az értékelést te is elküldheted a felhasználói felületeden (ezt a szakemberek továbbításakor küldött e-mailen keresztül tudod elérni). Felkereshetsz minket telefonon vagy e-mailen is, és nekünk is adhatsz így visszajelzést. Az elfogulatlanság és visszakövethetőség miatt csak az ajánlatot kérők véleményét tesszük közzé.

Nem találtál választ a kérdésedre? Írj nekünk az info@tudjukki.hu e-mail címre!