6 árajánlat burkolásra helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
N. Gábor , Pilisvörösvár

Burkolásra volt szükségünk, és nagyon örülünk, hogy rátaláltunk a Tudjukkire. Egyszerűen tudtunk ajánlatot kérni, gyorsan visszajeleztek, és több árajánlatot is kaptunk. Végül sikerült az egyik burkolóval megegyezni, alaposan, szépen végezte el a munkát. Teljesen elégedettek vagyunk!

4,8
J. Márton , Kaposvár

Több jó árajánlatot is kaptunk burkolásra, a választás nem volt egyszerű. Ugyanakkor végül sikerült jó döntést hozni, hiszen a burkoló nagyon precíz munkát végzett. Nem volt semmi probléma, szívből ajánlom.

5,0
H. Erika , Budapest

Nagyon hasznos weboldal. Burkolásra kértünk ajánlatot, többet is kaptunk, volt összehasonlítási alap. Végül ár alapján választottuk ki a szakembert, és nem bántuk meg, gyönyörű lett a fürdőszoba és a konyha. Ha szükségünk lesz valamire máskor is, biztos itt fogunk először érdeklődni.Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Szakemberek burkoláshoz országosan

Nemrég feladott ajánlatkérések burkolásért

Hidegburkolás

  • Burkolat(ok) típusa: Padlólap/járólap, Fali csempe/mozaik
  • Burkolandó felület: 65 m²
  • Mikorra lenne szükséged a burkolásra?: Rugalmas vagyok

Szép napot! Lakásátalakítás után az elvégzendő munka a következő lenne. Viszonylag nagy felület egyben. 50 m2 padló hidegburkolás, újonnan kialakított felületre. kb. 15 m2 fali csempe, egy zuhanyzó -mosdó- wc falicsempézése. Várhatóan 4-6 hét múlva lenne esedékes, július végén, szeptember elején. Köszönöm a választ. Üdvözlettel:

Hidegburkolás

  • Burkolat(ok) típusa: Padlólap/járólap
  • Burkolandó felület: 21 m²
  • Mikorra lenne szükséged a burkolásra?: Rugalmas vagyok

Üdvözlöm, szeretnék kérni egy kötelezettségek nélküli árajánlatot laminált padló lerakásának munkadíjáról. Egy 21 nm-es szobáról lenne szó, az árajánlatot kizárólag a munkadíjról kérném (padlóalátét lerakása, laminált padló lerakása, szegőléc lerakása) a munkához szükséges anyag megvételere kerülne. Előre is köszönöm szíves válaszukat.