Felhasználói értékelések

4.6 / 5
Műanyag ablak
K. Ilona, Szombathely
Úgy döntöttünk, idén cseréljük ki az ablakokat, és szakemberek után keresve találtunk rá az Önök weboldalára. Tényleg sok időt tudtunk megspórolni, mivel szuper gyorsan kaptunk 5 jó ajánlatot. A szakember, akitől vettük az ablakot, beépítést is végzett, mindent elintézett, ahogy megbeszéltük. Már ajánlottam is őket ismerőseimnek!
4.8 / 5
Műanyag ablak
P. János, Pécs
Köszönöm, sokat segítettek! Önökön keresztül találtam rá a cégre, mely végül kicserélte nálunk az ablakokat. A kapcsolat a szolgáltatóval teljesen korrekt volt, tartották a határidőt, a termék minősége is megfelelő.
5.0 / 5
Műanyag ablak
F. Katalin, Budaörs
Önökhöz fordultunk, hogy árajánlatot kérjünk műanyag ablakokra. Gyors volt a válasz, kaptunk is 6 árajánlatot, melyek közül megmondom őszintén, nehéz volt választani, mert mind jónak tűnt! A választott szolgáltatóval rögtön meg tudtuk beszélni, hogy felmérje a házat, és tanácsot adjon az ablakok ügyében. Sok kérdésünk volt, készséggel válaszolt mindenre, ellentétben más, korábbi tapasztalatokkal. A kapcsolattartás is zökkenőmentes volt, mindenről értesített bennünket, minden meg volt beszélve. A kiérkező szakemberek kedvesek voltak, és nagyon hálásak az ebédért és kávéért, mellyel kínáltuk őket :) Az ablakok beépítése után is kerestek, hogy van-e valamilyen reklamációnk, problémánk. Igazán figyelmes, nagyon korrektnek tartom. Köszönöm a szolgáltatónak és a Tudjukkinek!
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szolgáltató
4.6 átlagértékelés
Megbízható szakemberek. Csak ellenőrzött kivitelezők.
Az árajánlatokat gyorsan elküldjük, kétnapos határidővel.
Spórolj időt és pénzt! Kérj árajánlatot egyszerre több szolgáltatótól!