6 árajánlat padlófűtés kiépítésére 1 igényléssel

Felhasználói értékelések

Padlófűtésre kértünk árajánlatot a weboldalon, és már másnap többet is kaptunk. Több szakember is maga keresett fel, és az egyikük árajánlata különösen szimpatikus volt. Gyorsan kijöttek felmérni a terepet, és miután megegyeztünk a részletekről, a kiépítést is megcsinálták már a héten. Mindennel maximálisan elégedett voltam.

4,8
Ü. Á. , Szekszárd

Köszönöm a weboldalnak az árajánlatokat, nem gondoltam volna, hogy valóban ilyen gyorsan beszerzik őket több szolgáltatótól is! A padlófűtés kiépítése azóta megtörtént, nem volt semmi probléma a kivitelezéssel.

5,0
L. T. , Budapest

A tudjukki.hu-n kértünk árajánlatot padlófűtés kiépítésére, és valóban pár nap alatt megküldték őket. Több szakemberrel is tudtunk így egyeztetni, végül ár alapján döntöttünk. Egyáltalán nem bántuk meg a választást, rövid határidővel vállalták a kiépítést, és be is tartották. Már most is látjuk, hogy jóval gazdaságosabb a fogyasztásunk, reméljük, nem lesz gondunk a padlófűtéssel, és visszahozza majd az árát hosszú távon a befektetés.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok