6 árajánlat takarításra helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
Z. Edit , Érd

Beköltözés előtt nagytakarításra volt szükségünk. A tudjukki oldalon nagyon gyorsan küldtek árajánlatot, a takarítást pedig rövid egyeztetés után már a hétvégén elvégezték. Nagyon elégedettek vagyunk mind a közvetítéssel, mellyel megtaláltuk a takarítót, mind a takarítással.

5,0
R. Zsombor , Budapest

Pozitívan csalódtunk, hogy ilyen gyorsan reagáltak a megkeresésünkre. Több árajánlatot is kaptunk, egyszerű volt őket összehasonlítani és kiválasztani a megfelelőt. Hetente egyszer jönnek takarítani az irodát, kedvesek, nagyon meg vagyunk velük elégedve.

4,8
F. Csenge , Debrecen

Köszönjük a gyors közvetítést, az árajánlatokat gyorsan megkaptuk. Fontos szempont volt, hogy rugalmas legyen a takarító, mivel a lakást külföldi turistáknak adjuk ki, ezért két takarítóval is egyeztettünk. A választott takarítóval abszolút elégedettek vagyunk, jó kezekben van a lakás.Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Szakemberek takarításhoz országosan

Nemrég feladott ajánlatkérések takarításért

Takarítás cégeknek

  • Alapterület: 50-200 m²
  • Helyiség típusa: Iroda
  • Takarítás gyakorisága: Heti kétszer

Az iroda nagy része padlószőnyeggel van borítva, ezeket porszívózni kéne. Szükség lenne portörlésre, szabad felületek fertőtlenítő letörlésére, vizeshelyiégek (zuhanyzó, női-férfi mosdó) takarítására, fertőtlenítésére, vízkő eltávolítására. Van egy teakonyha, ill csaptelep, vizeshelyiségekben járólap van, ezeket, csíkmentesen kéne feltörölni, esetleges ablakpucolásra külön ajánlatot is kérnénk.

Lakástakarítás

  • Alapterület: 51 m²
  • Takarítás gyakorisága: Egyszeri nagytakarítás

51 nm-es átlagos állapotú, békásmegyeri lakásom nagytakarítását szeretném elvégeztetni (pókhálózás,alapos portörlés,csempe felületek lemosása (konyha,fürdő,WC helyiségekben) ablakpucolás+keret,(redőny) ajtók +keret lemosás,szőnyegtisztítás, egyebek (kivéve: kárpittisztítás, szekrények belső takarítása,függönymosás). Köszönöm.