6 árajánlat tetőre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
S. B. , Budapest

Nehéz volt tetőfedőt találni, mindenki foglalt volt, akit kerestünk. A Tudjukki több árajánlatot is küldött, és nem nekünk kellett kutakodni, a tetősök maguk kerestek minket. Remek szolgáltatás, biztos, hogy használni fogom másra is. A tető egyébként gyönyörű lett, nagyon büszkék vagyunk rá!

5,0
L. P. , Szombathely

Sürgősen meg kellett javítanunk a tetőt, és nagyon nagy segítség volt, hogy a tudjukki.hu-n több ajánlatot is küldtek. Sikerült megoldást találni a problémára, a szakemberek nagyon segítőkészek voltak. Köszönjük a közbenjárást!

5,0
G. E. , Kaposvár

Komplett tetőépítésre kerestünk szakembert, aki a tetőszerkezet kialakításától a bádogos munkáig mindent el tud intézni. A Tudjukkitől több kivitelező árajánlatát is megkaptuk, nagyon gyorsan, nem kicsit voltunk meglepődve, hogy ilyen segítőkészek. Sikerült megegyezni a részletekről egy választott mesterrel, és ha újra hasonló cipőben járnék, ismét őt választnám. Hálásan köszönöm a segítséget!Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések tetőért

Tető felújítása vagy javítása

  • Mire lenne szükséged?: Teljes tetőfelújítás
  • Felújítandó/javítandó felület: 100-200 m²
  • Új tetőfedés típusa: Betoncserép (Bramac, Terrán, Leier stb.)
  • Mikorra lenne szükséged a tetőfedőre?: Rugalmas vagyok

Nyeregtetőn a cserepeket cseréltetném (kb. m2). Gerendákat nem szeretném cserélni, a tetőt külső fal szigetelés miatt 25 cm-el szeretném hosszabbítani. Egy helyen a kémény mellett kiszakadt a fólia ezt javíttatnám. Tető szélén lévő takaróléceket is cseréltetném. Szeretnék ereszcsatornát is csináltatni. Van két tetőablak és valószínűleg azt is cserélni kéne.

Tető felújítása vagy javítása

  • Mire lenne szükséged?: Teljes tetőfelújítás
  • Felújítandó/javítandó felület: 100-200 m²
  • Új tetőfedés típusa: Pala (azbesztmentes)
  • Mikorra lenne szükséged a tetőfedőre?: Minél hamarabb

Regi azbesztes palatato hejazat komplett csereje azbesztmentes palara (Cembrit/ Eternit) francia fedesben, korhadt tetofa (lecek, ket gerenda a faltol kilogo resze) csereje, szukseges badogos munka (egy dupla kemeny a szelen), szukseges badogosmunka, oromdeszka csere a satorteto ket vegen. A teto osszfelszine kb. m2 (satorteto 2 kisebb kiugrassal es egy nyolcszogu torony). Az epulet kb 10m magas.