6 árajánlat vízvezeték-szerelésre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

Régi családi házat újítottunk fel, és vízszerelőre is szükségünk volt. A Tudjukkin is kértem ajánlatot, hamar visszajeleztek több szakember elérhetőségével. Közülük 3 maga keresett fel, és végül azzal egyeztem meg, aki először kijött felmérni a terepet. Megbízhatónak találtam, és utólag mondhatom, egyáltalán nem csalódtam benne. A fürdőszobai vezetékekkel egy nap alatt végzett, és végül a burkolás után a zuhanyt, a WC-t és a mosdót is ő kötötte be. A munkadíja nem volt a legolcsóbb, de összességében korrekt volt.

Új építésű házunk vízhálózatának kialakításához kerestünk szakembert, és a weboldalukon végül sikerült víszerelőt találnunk. Köszönjük mind a szerelő, mind az Önök segítségét! Külön kiemelném a kollégájuk segítőkészségét, akivel telefonon beszéltem.

Köszönöm a Tudjukkinek, hogy ilyen gyorsan találtak nekem szakembereket! Már aznap, hogy ajánlatot kértem a weboldalon, több vízszerelővel is sikerült felvennem a kapcsolatot, a kádbeépítést így már a héten megoldották.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok