6 árajánlat vízvezeték-szerelésre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

Régi családi házat újítottunk fel, és vízszerelőre is szükségünk volt. A Tudjukkin is kértem ajánlatot, hamar visszajeleztek több szakember elérhetőségével. Közülük 3 maga keresett fel, és végül azzal egyeztem meg, aki először kijött felmérni a terepet. Megbízhatónak találtam, és utólag mondhatom, egyáltalán nem csalódtam benne. A fürdőszobai vezetékekkel egy nap alatt végzett, és végül a burkolás után a zuhanyt, a WC-t és a mosdót is ő kötötte be. A munkadíja nem volt a legolcsóbb, de összességében korrekt volt.

Új építésű házunk vízhálózatának kialakításához kerestünk szakembert, és a weboldalukon végül sikerült víszerelőt találnunk. Köszönjük mind a szerelő, mind az Önök segítségét! Külön kiemelném a kollégájuk segítőkészségét, akivel telefonon beszéltem.

Köszönöm a Tudjukkinek, hogy ilyen gyorsan találtak nekem szakembereket! Már aznap, hogy ajánlatot kértem a weboldalon, több vízszerelővel is sikerült felvennem a kapcsolatot, a kádbeépítést így már a héten megoldották.Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Szakemberek vízvezeték-szereléshez országosan

Nemrég feladott ajánlatkérések vízvezeték-szerelésért

Készülék/szaniter beépítése vagy cseréje

  • Mit szeretnél beépíteni vagy cserélni?: Mosdó/csaptelep, WC, Mosó-/mosogatógép
  • Mikor lenne szükséged a vízszerelőre?: Rugalmas vagyok

Üdvözlöm, Árajánlatot szeretnék kérni, a mosdó, wc, valamint radiátor átkötésére. A radiátor helyére szeretnénk a wc-t áttenni a sarokba. A mosdót pedig a wc helyére. Továbbá a mosógépnek szeretnénk egy kiállást a belső ajtótól balra a sarokban. A radiátor helyét még nem tudjuk. Törölközőszárító lenne a későbbiekben a helyén. A falak B30-as téglából vannak.