Felhasználói értékelések

5.0 / 5
Átfolyós vízmelegítő
L. Ádám, Csongrád
Köszönöm az árajánlatok gyors megküldését. Így sikerült felvenni a kapcsolatot az egyik ajánlott szakemberrel, akinek a munkájával teljesen elégedett vagyok. Az átfolyós vízmelegítő kiválóan működik!
4.9 / 5
Átfolyós vízmelegítő
R. Lia, Budapest
Átfolyós gázos vízmelegítőt kerestünk, és mivel beszerelésre és beüzemelésre is szükségünk volt, szerencsés volt a Tudjukkin ajánlatot kérni. Nem csalódtunk, mert már másnap több árajánlatot is kaptunk, a szakemberek elérhetőségeivel. Volt, aki maga keresett fel, és szimpatikus volt, így vele egyeztünk meg mind a készülék beszerzéséről, mind a beüzemeléséről. Minden problémamentesen alakult, az árat is korrektnek tartom.
4.9 / 5
Átfolyós vízmelegítő
L. Vince, Fót
Nagyszerű lehetőség, hogy több szakember árajánlatát is megkapom, nagyban megkönnyíti a keresést. Már korábban is sikerült így ablakost találni a Tudjukkin, és amikor vízmelegítő készülékre volt szükségünk, szintén itt próbálkoztam. Ismét sikerült jó szakembert találni az árajánlatok segítségével, megfelelő áron. A vízmelegítőt a szakember gyorsan beszerelte, nem volt felmerülő gond azóta sem.
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szolgáltató
4.6 átlagértékelés
Megbízható szakemberek. Csak ellenőrzött kivitelezők.
Az árajánlatokat gyorsan elküldjük, kétnapos határidővel.
Spórolj időt és pénzt! Kérj árajánlatot egyszerre több szolgáltatótól!