6 árajánlat bojlerekre vagy vízmelegítőkre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
D. Veronika , Gárdony

Szuper! Az árajánlatokat a bojlerre pár napon belül megkaptuk, a telepítést még a határidő előtt elintézték. Bátran ajánlom a Tudjukkit másoknak is!

4,7
R. Tamás , Diósd

Szükségünk volt új vízmelegítőre, és minden gond nélkül sikerült. Az árajánlatokat gyorsan megkaptuk, kivitelezőt ár alapján választottunk, és nem okozott csalódást. Ha másra is szükségünk lesz, ismét Önöket fogjuk keresni.

4,9
K. Tímea , Törökszentmiklós

Sürgősen kellett bojlert találtunk, szakemberrel együtt. A tudjukki.hu-n gyors segítséget kaptunk, több árajánlatot is küldtek. Szerencsére rögtön sikerült egyeztetni egy kedves kivitelezővel, jó áron kaptunk bojlert beszereléssel együtt. Köszönjük a segítséget!Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Szakemberek bojlerekhez és vízmelegítőkhöz országosan

Nemrég feladott ajánlatkérések bojlerekért és vízmelegítőkért

Villanybojler

  • Hányan fogják használni a meleg vizet?: 1-3 fő
  • Szükséged lesz a készülék beszerelésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a készülékre?: Rugalmas vagyok

Szép napot! Árajánlatot szeretnék kérni egy villanybojler cserére (régi típusú literes hajdú bojler van felszerelve, ezt szeretném egy 80literes készülékre cserélni (a legolcsóbb megoldás érdekel). Bp. Visegrádi utca 92 földszint a cím, a bojler az álmennyezet fölött van elhelyezve, kérésre tudok képet küldeni a jelenlegi bekötésről. Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel: