6 árajánlat gabionkerítésre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

4,8
J. D. , Veszprém

Gabion kőkosaras kerítést néztünk ki a kert egyik oldalára, és kíváncsiak voltunk, mennyibe kerülne. A weboldalon kértünk ajánlatot, és pár nap alatt több kivitelező is jelentkezett a feladatra. A részletes árajánlatokkal máris előrébb voltunk, és sikerült is megegyezni a részletekről az egyik céggel. Bár későbbre terveztük a projektet, de végül kiderült, gyorsabban megvalósítható, mint gondoltuk, így hamar megoldódott a dolog. Köszönjük a segítségüket a közvetítéssel!

5,0
E. J. , Cegléd

Szuper lett a végeredmény, a férjemnek és nekem is nagyon tetszik. Bátran ajánlom a kivitelezőket bárkinek, akinek a környéken gabionkerítésre lenne szüksége!

Abszolút elégedettek voltunk a weboldal szolgáltatásával, hogy ilyen gyors megküldték az árajánlatokat, melyek közül szabadon választhattunk. A szakemberek is segítőkészek voltak, a csapat, akit mi választottunk, értette a dolgát, látszott, hogy mekkora rutinjuk van már a gabion kerítésekkel. Mindent rendben találtam, újra velük szerződnék.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok