6 árajánlat fémkerítésre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

4,8
V. S. , Pilisvörösvár

Fa kinézetű fémkerítést szerettünk volna, és megérte próbát tenni a weboldalukon, mert több céget is ajánlottak nekünk, akik ilyen kerítéseket árulnak. A telepítésre is külön árajánlatokat küldtek, így valóban könnyebb volt az összehasonlítás. A végeredménnyel teljesen elégedettek vagyunk, mind a kerítés minősége, mind a kivitelezés szuper volt.

5,0
Ny. T. , Szeged

Nekünk bevált a Tudjukki, mert gyorsan reagáltak, amikor fémkerítésre volt szükségünk. Már aznap felkerestek, és összekötöttek több kivitelezővel is, úgyhogy valóban meglepődtem, hogy ennyire gyors a kommunikáció. Igaz, volt olyan szakember, akit nehéz volt elérni, de végül úgyse őt választottuk. Akivel megegyeztünk, kiváló munkát végzett, minden kérdésünkre részletes válaszokat adott, és remek a kerítés, amit ajánlott. Köszönjük a segítséget!

4,7
Zs. Á. , Budapest

Köszönjük az árajánlatokat, mindent rendben találtunk. Korrekt szolgáltatás, már másnap több szakember is felkeresett. Elégedettek vagyunk az új alukerítéssel is.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok