6 árajánlat amperbővítésre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

Köszönöm az árajánlatokat, azóta már megtaláltam a villanyszerelőt. A teljesítménybővítést korrekten intézte, minden szükséges adminisztratív feladattal kapcsolatban segített nekem.

Több árajánlatot is küldtek, ezúton is köszönöm a segítségüket! A villanyszerelő a felmérés után gyorsan elküldte az árajánlatot, ez alapján tudtunk dönteni. Nem csalódtunk a kivitelezésében, mindent rendben találtunk.

Régi kertes ház felújításakor amperbővítésre is szükségünk volt. A Tudjukkin kértünk árajánlatot, ahonnan 5 szakembert is ajánlottak nekünk. Már aznap sikerült kettővel is megegyezni időpontról, hogy kijöjjenek felmérni a hálózatunkat. Végül közülük választottuk ki a villanyszerelőt, akivel összességében pozitív volt a tapasztalatunk.Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések amperbővítésért

Villanyóra-szabványosítás és teljesítménybővítés

  • Mire lenne szükséged?: Teljesítménybővítés
  • Épület típusa: Lakóépület
  • Mikorra lenne szükséged a villanyszerelőre?: Minél hamarabb

Felújítás miatt két új gép bekötése, valamint 3-4 konnektor és kapcsoló cserje szükséges. Szeretném még kérni lámpa felhelyezését és teljesítménybővítést, mert +mosogatógép, szárítógép,és légkondicionáló lenne beüzemelve! Jelenleg van villanybojler, hűtő, mosógép, tv, villanytűzhely, ami kombi!!! Köszönöm!

Villanyóra-szabványosítás és teljesítménybővítés

  • Mire lenne szükséged?: Mérőhely szerelése (szabványosítás/áthelyezés)
  • Épület típusa: Lakóépület
  • Mikorra lenne szükséged a villanyszerelőre?: Rugalmas vagyok

Nyár végén lesz rá szükség.Szabványosítás szükséges Elműs szakemberrel.A doboz öreg amiben nemrég cserélték le okosmérőre, a padláson van egy elosztó ahova behúztak új kábelt, onnan valamennyire lehúzták és utána cserélni kéne a dobozban a vezetékeket mert nagyon régiek, amik az okosmérőben vannak.Onnan bekéne vezetni a házba és cserélni a szobában egy 33m2 es házban.

Új elektromos eszköz bekötése

  • Épület típusa: Lakóépület
  • Milyen eszköz(öke)t szeretne csatlakoztatni a hálózathoz?: Elektromos szerelvény (kapcsoló, dugalj, internet csatlakozó stb.), Világítás
  • Mikorra lenne szüksége a villanyszerelőre?: Minél hamarabb

Nyaraló házunkba szeretnénk a jelenleginél több (dupla) kiállást (konnektor, kb. 7-8 darab). Ezeken kívül 2 szobába fali (fő világítás, mennyezeti helyett) világítás és a tv dugalj elvezetése a jelenlegi helyéről vár megoldásra. A munkát július 20-ig mindenképpen el kellene végezni. Köszönettel: