6 árajánlat elektromos hálózat felújítására helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

Több villanyszerelőt is ajánlottak a Tudjukkitől, de igazából miután már aznap felkeresett minket az egyik szerelő, nem válogattunk tovább, mert szimpatikus volt és korrekt áron vállalta a munkát. Utólag mondhatom, hogy nem bántuk meg, mindent a megbeszéltek szerint intézett.

Minden tiszteletem a villanyszerelőé, aki nálunk dolgozott. Betartotta a megbeszélt határidőt, és utólag is hívott egyszer, hogy minden rendben működik-e. Maximálisan elégedett voltam vele.

Családi ház felújításakor volt szükségünk komplett villanyszerelésre. Két villanyszerelő dolgozott egyszerre, három nap alatt készen voltak a véséssel, a teljes újrakábelezéssel és a bekötéssel. Az árban nem volt semmi meglepő, annyi volt, amennyit az árajánlaton már előre jeleztek.Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Szakemberek elektromos hálózat felújításához országosan

Nemrég feladott ajánlatkérések elektromos hálózat felújításáért

Elektromos hibaelhárítás és javítás

 • Épület típusa: Lakóépület

A fürdőszobámban évekig led izzó világított, majd elkezdett időnként vibrálni –nem tudom, hogy magyarázzam, mint amikor a közelben valaki hegeszt – biztos értik, mire gondolok – ezt naponta többször csinálta, majd levettem a búrát, és az égőt beljebb csavartam (mintha kilazult volna!), akkor egy darabig jó volt, végül aztán elaludt örökre – ekkor egy közönséges, régi tipusú égőt tettem bele, ami néhány hónapig ment, majd szintén elkezdte ezt a „vibrálást”. Búrát levettem, égőt beljebb csavartam – mintha folyton kilazulna! Persze biztos nem így van. Végül hoztam egy vadonatúj led izzót, azt hétfőn betekertem, csütörtökig minden rendben volt, aztán amikor felkapcsoltam egy villanás után sötét lett, majd újabb felkapcsolásnál megint égett. Ez ment néhány alkalommal, végül úgy döntöttem, nem játszadozom vele, ehhez szakember kell! (Közben egyszer a porcelán betétet is megnéztem, be van-e rendesen csavarva.) Nos, ez a hiba nálam, ezt szeretném, ha valaki rendesen megcsinálná!

Új elektromos eszköz bekötése

 • Épület típusa: Lakóépület
 • Milyen eszköz(öke)t szeretne csatlakoztatni a hálózathoz?: Elektromos szerelvény (kapcsoló, dugalj, internet csatlakozó stb.)
 • Mikorra lenne szüksége a villanyszerelőre?: Rugalmas vagyok

Augusztus 15-én délután, vagy augusztus 16-én egész nap bármikor kellene 4 vezetéket lehozni egyszintes családiház padlásról (átfúrni) felszerelendő légkondíciónálók áramellátásához. Kültéri egységek fognak rájuk csatlakozni, de a légkondik még nincsenek beszerelve. Ezek később H tarifás villanyórára lesznek rákötve, ennek megfelelően kellene kialakítani a rendszert. Kérnék házfalban vezetékek megkeresését nagyérzékenységű műszerrel, ami szigetelt, vastag falon is átlát. kb. 1x2m2 területen (légkondi falátfúrásának biztonságos helyének megállapításához). Most külföldön tartozkodom, de hétfőtől elérhető leszek telefonon. A kb. 50 méter vezetékre szükség lesz. (2x1,5-es?, de most nincs nálam a papír, hogy pontosan mit kért a légkondi szerelő, a vezeték fajtáját illetően, de önök biztos tudják. )

Új elektromos eszköz bekötése

 • Épület típusa: Lakóépület
 • Milyen eszköz(öke)t szeretne csatlakoztatni a hálózathoz?: Elektromos szerelvény (kapcsoló, dugalj, internet csatlakozó stb.), Fűtés (elektromos kazán/bojler, termosztát stb.)
 • Mikorra lenne szüksége a villanyszerelőre?: Rugalmas vagyok

Hűtő-fűtő klímát szeretnék beköttetni külön fázison, földelt konnektort kiépíttetni meleg padlós helyiségben, hagyományos elektromos hősugárzót felszereltetni,beüzemeltetni. Biztosíték táblát cseréltetni. Ha olyan szakember jelentkezne,aki a hűtő-fűtő klímát is fel tudja szerelni és beüzemelni,annak nagyon örülnék.

Villamoshálózat kiépítése vagy komplett felújítása

 • Mire lenne szükséged?: Meglévő villamos hálózat komplett felújítása
 • Épület típusa: Lakóépület
 • Villanyszerelési terület: 67 m²
 • Mikor lenne szükséged a villanyszerelőre?: Minél hamarabb

Budapest, Nyugati pályaudvar mellett 3. emeleti körfolyosós 67m2-es lakás újraszerelése védőcsövezéssel, kábelezéssel. Nagyobb fogyasztók: villanysütő, mikrohullámú, villanybojler, 3db inverteres klíma. Kiegészítő elektromos radiátor (nem egyidőben működtetve) 4-5 helyen. 1×32A megigénylése mérőhely és biztosíték kiépítéssel, szabványosítással. Észszerű biztosítéktábla kialakítása fi relével, kb 13-16 kismegszakítóval. Gyengeáramú LAN vezeték 2 végpontig. Téglafal, cm belmagasság. Csak horonymarással végezhető vésés. Köszönöm figyelmét, várom szíves ajánlatát. Üdvözlettel Sz.B.

Villanyóra-szabványosítás és teljesítménybővítés

 • Mire lenne szükséged?: Teljesítménybővítés, Vezérelt (éjszakai) áram bekötése
 • Épület típusa: Lakóépület
 • Mikorra lenne szükséged a villanyszerelőre?: Minél hamarabb

vezérelt éjszakai áram 10 A biztosítékjának növelése legalább 15 esetleg 20A-ra, a főóra 3x35 A jelenleg a zsekrény már nem szabványos mert bent van az óraszekrény (éjszakai és nappali órák egyearánt) a lakásban, a lakáskismegszakítók ugyanabban a szekrényben vannak mit a z órák. A földelés új és 1,6 ohm

Villanyóra-szabványosítás és teljesítménybővítés

 • Mire lenne szükséged?: Teljesítménybővítés
 • Épület típusa: Lakóépület
 • Mikorra lenne szükséged a villanyszerelőre?: Rugalmas vagyok

Tisztelt Címzett! Gyakorlatilag egy téglaépítésű ház, 36 nm-es lakásának felújítása kapcsán a vezetékek cseréjéről, / újrahuzalozás / és teljesítmény növeléséről / Amper növelése /volna szó. Kezdetnek, kapcsolatfelvételi támpontnak egy viszonylagos, tehát megközelítő árajánlat is elegendő. Köszönettel és szívélyes üdvözlettel: / Amennyiben szükséges fotókat később mellékelek. /

Villamoshálózat kiépítése vagy komplett felújítása

 • Mire lenne szükséged?: Meglévő villamos hálózat komplett felújítása
 • Épület típusa: Lakóépület
 • Villanyszerelési terület: 38 m²
 • Mikor lenne szükséged a villanyszerelőre?: Minél hamarabb

Régi bérházban 4. emeleti 38 nm-es lakás teljes elektromos hálózatának felújítására szeretnék ajánlatot kapni: lakószobában 4 db, a fürdőszobában 2 db, és a közlekedőben 1 db V-os csatlakozóaljzat kerül elhelyezésre, helyiségenként 1-1 mennyezeti lámpahellyel. A szoba, és a közlekedő világítás kapcsolói két helyről vezérelhetőek (szobánál az ajtó és az ágynál, közlekedő két végén) alternatív villanykapcsolóval. Kapcsolószerelvények Legrand, Schneider, vagy műszakilag hasonló. Lámpák külön (nem kell őket beárazni). Lakásban villanybojler van, ehhez külön vezérelt órát szeretnénk kiépíteni. Munkát októberre ütemezzük.

Villanyóra-szabványosítás és teljesítménybővítés

 • Mire lenne szükséged?: Mérőhely szerelése (szabványosítás/áthelyezés), Teljesítménybővítés, Vezérelt (éjszakai) áram bekötése
 • Épület típusa: Lakóépület
 • Mikorra lenne szükséged a villanyszerelőre?: Minél hamarabb

Napelem telepítéséhez szükséges lenne a jelenlegi 1x16 a. bővítése 3x16 vagy 3x32 amperra, illetve H tarifa ügyintézésére! A házunk amely egy régi épületből lett felújjítva, a belső villanyhálózattal együtt. Egyedűl a bővítés, szabványosítás nem lett elvégezve! A jelenlegi fa villanyóra szekrény bent a folyosón található a bejárati ajtótól kb. 60 cm re, a külső nezetben a bal oldalon! A ház saroktelken helyezkedik el, mindkét utcafronton a kerítés mentén van villanyoszlop! A jelenlegi tetőoszloptól a padlás padozatán látszó védőcsőben kb. 6 méteren van vezetve a régi tápvezeték! Köszönöm mielőbbi visszajelzését! A házon 12 cm es szigetelés van! Fotók mellékelve! Üdvözlettel;

Villamoshálózat kiépítése vagy komplett felújítása

 • Mire lenne szükséged?: Meglévő villamos hálózat komplett felújítása
 • Épület típusa: Lakóépület
 • Villanyszerelési terület: 45 m²
 • Mikor lenne szükséged a villanyszerelőre?: Minél hamarabb

Füredi úti lakótelepen, 45 m2-es, másfél szobás panellakás teljes villamos rendszerének cseréjéhez keresek szakembert. A megvalósításnak az ősz folyamán kellene megtörténnie, de minél előbb, annál jobb. A lakástípus vezetékeinek nagy része áthúzható, és kb 30 kiállásról van szó az egész lakást nézve. 1-2 rövidebb szakaszon szükség lehet vezetékek áthelyezésére is. Nagyobb fogyasztók: klíma, villanysütő (főzőlap nem) várható, ezeknek csak a vezetékezését kellene most kialakítani, gépek később lesznek beszerelve. Kérdés esetén nyugodtan keressenek. Köszönöm szépen, KB

Elektromos hibaelhárítás és javítás

 • Épület típusa: Lakóépület

Egyfázisu hálózat egy firelével védve. A dugaszoló aljzatok 3 különböző automatával vannak védve, minden hálózat 1-1 automatával. A fűtést cirkó szolgáltatja. A fürdőszobai radiátorba egy villamos fűtőtest van behelyezve. A radiátor vízzel van feltöltve és a cirkóból ki-be menő vízvezetékek földelve vannak. Ha a fűtőtest védőföldjét és csak a védőföldjét összekötöm a dugaszoló aljzat D4 védőföldjével a firelé leold. Ha a fűtőtestet másik két hálózatba D1 és D3 bekötött konektorba csatlakoztatom kifogástalanul működik.