6 árajánlat bérszámfejtésre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

Remek szolgáltatás, cégemnek bérszámfejtésre volt szüksége, a Tudjukkitől 5 árajánlatot kaptunk, így volt összehasonlítási alapunk. Nagyon profin dolgoznak a felkért szakemberek, átlátható és megbízható munkát végeznek.

A tudjukki.hu-n keresztül találtunk rá a könyvelőnkre, miután ígéretes árajánlatát megkaptuk. Teljesen elégedettek vagyunk a munkájával, a könyvelést és a bérszámfejtést is ő intézi. Köszönjük a segítséget!

Új könyvelő után kellett néznie cégünknek, és bérszámfejtésre is szükségünk volt. Nagyon jól jött, hogy össze tudtuk hasonlítani az árajánlatokat, máshol nem lett volna erre lehetőségünk. A nyilvántartás azóta biztos kezekben van, nem kell aggódnunk a kifizetések ügyében. Ajánlom a szolgáltatást!Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések bérszámfejtésért

Könyvelés és bérszámfejtés

 • Mire lenne szükséged?: Könyvelés, Bérszámfejtés
 • Cégforma: Kft.
 • Alkalmazottak száma: 15 fő

ÁFA: · A cég havi áfás SZÁMLAFORGALOM Havi költség számla mennyiség · Átlagosan 50 db havonta Havi bevételi számla mennyiség · Átlagosan 5 db havonta 2 bankszámla (EUR és HUF), költség számlák durván fele Euró-számla (áfa mentes). Minden számlát elnevezve magyarázattal együtt küldünk könyvelésre digitális és vagy papír formában is. Bankszámla kivonatot tudjuk küldeni excelben és pdf formátumban is. A tranzakciók 99%-a átutalással vagy bankkártyás vásárlással történik. BÉRSZÁMFEJTÉS Bejelentett munkaerő: 15 fő · Alapbéren felül kapnak EKHO-s bérkiegészítést is EGYÉB · 1db céges autó (nyílt végű pénzügyi lízing) · 1 db iroda, (bérleti díj + rezsi)

Adótanácsadás

 • Kinek van szüksége adótanácsadásra?: Egyéni vállalkozó/egyéni cég

A jövőben szeretnék elindítani egy kereskedelmi vállalkozást, amely mintázott pólókat, pulóvereket, táskákat, sapkákat, zoknikat, ékszereket, telefontokokat és egyéb kiegészítőket forgalmazna. Olyan adóformát szeretnék, mely keretein belül el tudom számolni a beszerzett csomagolóanyagokat, esetleges raktár/üzlethelyiség raktárkénti számlaképes bérlését. Nemcsak adótanácsadásra lenne szükségem, hanem a jövőben komplett könyvelésre is. A vállalkozást egyedül vinném, a kezdetben fő állás mellett, így bérszámfejtésre nem hiszem, hogy szükség lesz.

Könyvelés és bérszámfejtés

 • Mire lenne szükséged?: Bérszámfejtés
 • Cégforma: Kft.
 • Alkalmazottak száma: 200 fő

Tisztelt Cégvezető! Szükségem lenne egy tb kifizetőhelyes cégnél bérszámfejtésre és tb ügyintézésre. - fő közötti létszám mozog a cégnél.Jelenleg az én cégem áll szerződésben a céggel, csak a kolléganőm szülési szabadság miatt nem tudja tovább vállalni a bérszámfejtést. Lehetőség szerint hozzám csatlakozva alvállalkozóként kellene csinálni.

Adótanácsadás

 • Kinek van szüksége adótanácsadásra?: Egyéni vállalkozó/egyéni cég

Könyvelésben szeretnék segítséget kérni. Van állandó munkahelyem ahol megkaptam pdf-ben az éves adózásom, mellékállásban 2 hónapot vállalkozó voltam amit a számlázz.hu oldalon kezeltem. Az autokatára előfizettem és az xml fájlt letudtam tölteni amit a programba kell betölteni. A 2 hónap alatt .ft bevételem volt.

Adótanácsadás

 • Kinek van szüksége adótanácsadásra?: Természetes személy

Rövidtávú terápiás-szoba bérbeadást szeretnék gyógypedagógusoknak biztosítani, ill. a munkájukhoz kliensek (gyerekek) biztosítását, közvetítését. Mindezt egy jelenleg raktár besorolású ingatlanban. Később én magam is szeretnék KATA-zni, így ilyen adózási formát keresnék ehhez is. Ill a tulajdonlásban is kérnénk javaslatot (mostanában vennénk férjemmel az ingatlant.). Ha lehet, online szeretnénk konzultálni.

Cégalapítás

 • Cégforma: Egyéni vállalkozás/egyéni cég

Szeretnék egy egyéni vállalkozást indítani az otthonomban mint kéz és lábápoló műkörömépítő.(végzettségem megvan) Továbbá egy őstermelőit fürj tenyésztésre, árusításra azt is otthon. Továbbá házi készítésű fürj tojásos tésztát stb. Jelenleg 50 db fürjem van tartásuk megfelel az előírásnak állatorvossal egyeztetés folyamatban van.Jelenleg alkalmazottként dolgozom viszont 3 hét múlva lejár a szerződésem , és nem is szeretnék alkalmazotti munkaviszonyt létesíteni a közeljövőben. Az ingatlan albérlet viszont nincs szerződés(baráti viszony) ezért a felmerülő költségeket így gondolom nem tudom részben elszámolni pl. közmű… Saját autóval rendelkezem , illetve nemrég végeztem el egy + továbbképzést (műköröm) és van pár számlám (1 éven belüli) műkörmös termékekre. Ezeket nem tudom le lehet e majd írni. Ezekhez keresek egy állandó könyvelőt lehetőleg Dunakeszi-Vác határáig

Adótanácsadás

 • Kinek van szüksége adótanácsadásra?: Egyéni vállalkozó/egyéni cég

Rövidesen egyéni vállalkozóként egy külföldi cégnél fogok remote (távmunkát) végezni. Első körben egy tanácsadásra lenne szükségem, hogy miket vegyek figyelembe a cégalapításnál, illetve, hogy várhatóan milyen adókötelezettségek terhelik a jövőbeli fizetésem. A munkaviszony kezdete után állandó könyvelésre is szükségem lesz.