6 árajánlat könyvelési szolgáltatásra helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

Köszönöm, hogy segítettek könyvelőt találni induló cégünkhöz. Mindig rendelkezésünkre áll, nagyon segítőkész és felkészült. Nagyon elégedettek vagyunk.

Kiváló szolgáltatás, két napon belül küldtek több árajánlatot is, így olyat tudtunk választani, ami megfelelt az igényeinknek. Köszönjük a segítséget, a könyvelésünk átlátható, jól jártunk. Ajánlom más cégeknek is!

Köszönjük a segítséget, kiváló lehetőség volt, hogy össze tudtuk hasonlítani a könyvelők ajánlatait. Elsősorban bérszámfejtésre volt szükségünk, de a jövőben más szolgáltatást is hasonlóan fogunk igényelni. Még egyszer köszönjük.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések könyvelési szolgáltatásért

Adótanácsadás

  • Kinek van szüksége adótanácsadásra?: Egyéni vállalkozó/egyéni cég

Könyvelésben szeretnék segítséget kérni. Van állandó munkahelyem ahol megkaptam pdf-ben az éves adózásom, mellékállásban 2 hónapot vállalkozó voltam amit a számlázz.hu oldalon kezeltem. Az autokatára előfizettem és az xml fájlt letudtam tölteni amit a programba kell betölteni. A 2 hónap alatt .ft bevételem volt.

Adótanácsadás

  • Kinek van szüksége adótanácsadásra?: Természetes személy

Rövidtávú terápiás-szoba bérbeadást szeretnék gyógypedagógusoknak biztosítani, ill. a munkájukhoz kliensek (gyerekek) biztosítását, közvetítését. Mindezt egy jelenleg raktár besorolású ingatlanban. Később én magam is szeretnék KATA-zni, így ilyen adózási formát keresnék ehhez is. Ill a tulajdonlásban is kérnénk javaslatot (mostanában vennénk férjemmel az ingatlant.). Ha lehet, online szeretnénk konzultálni.