Felhasználói értékelések

4.9 / 5
Napkollektoros rendszer (fűtésrásegítés és HMV készítés)
N. Éva, Kaposvár
A Tudjukkin kértünk ajánlatot napkollektorra, és legnagyobb meglepetésünkre már másnap több cég is jelentkezett, akik ilyen rendszerek kiépítésével foglalkoznak. A cég, akit végül választottunk, előnyös árajánlatot küldött, és mindent a megegyezés szerint végeztek a kivitelezők. A kommunikáció is gördülékeny volt, úgyhogy tényleg mindennel elégedettek vagyunk.
5.0 / 5
Napkollektoros rendszer (fűtésrásegítés és HMV készítés)
I. Klára, Budaörs
Fűtéshez és melegvíz készítéséhez szerettünk volna rásegíteni a napkollektorral, és a weboldalnak köszönhetően több árajánlatot is kaptunk mind a napkollektorra, mind a telepítésre különböző cégektől. Hasznos volt a szolgáltatás, mert láttuk az árak közti különbségeket, és tudtuk, mire számítsunk. Azt kell, hogy mondjam, mindennel elégedettek voltunk, a kiérkező csapat a legnagyobb szakértelemmel telepítette a rendszert. Köszönjük nekik is, és a Tudjukkinek is!
4.7 / 5
Napkollektoros rendszer (fűtésrásegítés és HMV készítés)
V. Csaba, Pilisvörösvár
Nem találtunk problémát, gyorsan megkaptuk az árajánlatokat, a választott cég korrekten intézte a dolgot, úgyhogy mindent rendben találtunk. Mind a napkollektor, mind a puffertartály kiválóan működik együtt a meglévő kazánnal.
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szolgáltató
4.6 átlagértékelés
Megbízható szakemberek. Csak ellenőrzött kivitelezők.
Az árajánlatokat gyorsan elküldjük, kétnapos határidővel.
Spórolj időt és pénzt! Kérj árajánlatot egyszerre több szolgáltatótól!