Felhasználói értékelések

4.8 / 5
Napkollektoros rendszer (fűtésrásegítés és HMV készítés)
H. Judit, Pécs
A medencénket szerettük volna napkollektorral fűteni, erre kértünk ajánlatot a Tudjukkin. Pozitívan csalódtunk, mert 2 napon belül több kivitelező is maga keresett fel, akik kifejezetten medencékhez telepítenek szolár fűtést. A cég, amelyet végül választottunk, jó munkát végzett, és az ára is korrekt volt a többi árajánláthoz képest. Köszönjük a segítséget!
5.0 / 5
Napkollektoros rendszer (fűtésrásegítés és HMV készítés)
E. Csilla, Balatonfüred
A weboldalon napkollektoros medencefűtéshez kértünk ajánlatot, majd rövidesen 5 cég is jelentkezett a feladatra. Sikerült már a héten egyeztetni időpontot, ahol mindent részletesen elmagyaráztak, és a beérkező árajánlatok alapján könnyű volt választani, kire bízzuk a kivitelezést. A végeredménnyel teljesen meg vagyunk elégedve, és reméljük, az apartmanunk vendégei is értékelik majd a kellemesebb medence-hőmérsékletet.
4.8 / 5
Napkollektoros rendszer (fűtésrásegítés és HMV készítés)
Sz. Károly, Debrecen
Fűtéskorszerűsítéskor találtunk rá a weboldalra, ahol napkollektorra is tudtunk ajánlatot kérni. Mivel a medence vizét is szerettük volna fűteni, olyan megoldásra volt szükségünk, ami mind a fűtésre és használati melegvíz-készítésre, mind a medencefűtésre is alkalmas, és hasznos volt, hogy több kivitelező is felkeresett. Az árajánlatok korrektek voltak, a napkollektort és a puffertárolót is gyorsan kihozták és telepítették. Mindennel maximálisan elégedett voltam.
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szolgáltató
4.6 átlagértékelés
Megbízható szakemberek. Csak ellenőrzött kivitelezők.
Az árajánlatokat gyorsan elküldjük, kétnapos határidővel.
Spórolj időt és pénzt! Kérj árajánlatot egyszerre több szolgáltatótól!