Szolgáltatási árlista
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk

Mennyibe kerül egy hőszivattyú?

  • 1.500.0003.000.000 Ft/rendszer telepítéssel
    Levegő-víz hőszivattyús rendszer
Ajánlatot kérek

Megnéztük, mennyibe kerülnek átlagosan a hőszivattyúk


Levegő-víz hőszivattyús rendszer

  • 1.500.0003.000.000 Ft/rendszer telepítéssel

Levegő-víz alapú hőszivattyús rendszer nettó ára. Az ár tartalmazza a kültéri és beltéri egységet az összes szükséges tartozékkal, a kivitelezési tervezést és telepítést, valamint a beüzemelést. A levegő-víz hőszivattyúk a legelterjedtebb hőszivattyúk, ami az alacsonyabb ár, a nagy választék és az egyszerű telepítésnek köszönhető. Egy levegő-víz hőszivattyú átlagos ára 2.250.000 Ft/rendszer telepítéssel.

Föld-víz hőszivattyús rendszer

  • 2.000.0005.000.000 Ft/rendszer telepítéssel

Föld-víz alapú hőszivattyús rendszer nettó ára. A rendszer tartalmazza a talajszondát/földkollektort, a beltéri egységet és minden szükséges tartozékot, a kivitelezési tervezést és telepítést, valamint a beüzemelést. A föld-víz hőszivattyúk működése talajszondával vagy földkollektorral lehetséges, mely jobb energiahatékonyságot (COP) biztosít; a rendszer ára emiatt magasabb, mint egy levegő-víz hőszivattyúé. Föld-víz hőszivattyúkat átlagosan 3.500.000 Ft/rendszer telepítéssel-ért kínálnak a szakembereink.

Víz-víz hőszivattyús rendszer

  • 3.000.0006.000.000 Ft/rendszer telepítéssel

Víz-víz alapú hőszivattyús rendszer nettó ára. A rendszer tartalmazza a kültéri és a beltéri egységet, a működéshez szükséges összes tartozékot, a kivitelezési tervezést, valamint a telepítést és a beüzemelést. A rendszerhez szükség van két kútra, melyre a hőszivattyút csatlakoztatni lehet. A víz-víz hőszivattyúk rendelkeznek a legmagasabb energiahatékonysággal (COP); ennek eléréséhez komolyabb tervezési és kivitelezési munkálatokra van szükség, így a rendszer ára is magasabb, mint más hőszivattyúké. Víz-víz hőszivattyúkat átlagosan 4.500.000 Ft/rendszer telepítéssel-ért kínálnak a szakembereink.