6 árajánlat hőszivattyúra helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

Szuper szolgáltatás, pár napon belül megkaptuk az árajánlatokat hőszivattyúra. Egy nagyon profi céget választottunk azok közül, akik visszajeleztek. Tartották magukat a megállapodáshoz, és minden kérdésünkre szakszerű választ adtak. A telepítést is a legnagyobb alapossággal végezték.

Hálásan köszönöm úgy a Tudjukkinek a gyors közvetítést, mint a választott cégnek a telepítést. Szakszerű tanácsadás, az ügyfél kívánságának figyelembe vétele, állandó elérhetőség és készenlét. A telepítést már a megbeszélt határidő előtt befejezték. A hőszivattyú szépen teszi a dolgát, nem bántuk meg, hogy váltottunk!

Örülök, hogy rátaláltam a weboldalra. Az Önök segítségével találtam rá a kereskedőre, aki minden körülményt figyelembe vett, és részletes árajánlatot adott. Mindent a megegyezés szerint intézett, azóta kiválóan működik a hőszivattyú.Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések hőszivattyúért

Hőszivattyú fűtéshez és HMV készítéséhez

  • Ingatlan állapota: Új épület
  • Hőleadó felület: Padlófűtés
  • Fűtött alapterület: 115 m²
  • Szükséged van a hőszivattyú telepítésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a hőszivattyúra?: Rugalmas vagyok

Tisztelettel, Sukorói családiháznál levegős hőszivattyút váltanánk ki geotermikussal - jeleneleg az épület szerkezetkész - kíváncsiak vagyunk, hogy a terület alkalamas lenne-e , illetve milyen költségekkel számolhatunk - cél, az idei kivitelezése a rendszernek. Kérdék visszajezést, hogy tudnak-e foglalkozni most az üggyel, illetve mire lesz szükség (telefonos egyeztetés, tevdok, stb. ) hogy tudjunk haladni. KÖszönöm, Üdvözlettel