6 árajánlat geotermikus hőszivattyúra 1 igényléssel

Felhasználói értékelések

Új házunk építésekor hosszú időre szerettünk volna tervezni, ezért is döntöttünk geotermikus hőszivattyú melett. A kivitelezőkkel folytatott kommunikációról és a hozzáállásukról csak pozitívan tudok nyilatkozni, mindent a legkorrektebb módon intéztek. Köszönöm az árajánlatokat, sokat segítettek a jó döntés meghozatalában!

Amikor úgy döntöttünk, felújítjuk a fűtésünket, nagy kérdés volt, hogy milyen rendszert válasszunk. A föld-víz alapú hőszivattyú a legdrágább opció volt, biztos kezekben szerettük volna tudni a tervezést, a készülék beszerzését, a telepítést és a beüzemelést. A Tudjukki sokat segített ebben, hiszen több árajánlatot is kaptunk különböző cégektől és kivitelezőktől, akik ezzel a speciális fűtéssel foglalkoznak. Az árajánlatok alapján jó döntést tudtunk hozni, és nem csalódtunk, kiváló szakemberekhez volt szerencsénk. Alapos munkát végeztek, rövid határidővel, mindennel elégedett voltam!

5 árajánlatot kaptam geotermikus hőszivattyúra. Bár nem olcsó, de a későbbi megtérülés miatt úgy gondoltam, érdemes belevágni. A döntésemben sokat segítettek az árajánlatok és a szakemberek, akikkel felvehettem a kapcsolatot, minden kérdésemre hasznos válaszokat adtak. Igazán felkészültek voltak, bátran ajánlom őket!Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok