6 árajánlat víz-víz hőszivattyúra 1 igényléssel

Felhasználói értékelések

Üzleti épületbe szerettünk volna víz/víz alapú hőszivattyút. Természetesen több megelőző munkálatra is szükség volt, de összességében nem bántuk meg, hogy ezt a megoldást választottuk, mert a későbbi költségeken visszajön a befektetés. A Tudjukki nagy segítségünkre volt az árajánlatokkal, alapos döntést tudtunk hozni. A kivitelezőknek is hálásan köszönöm, hogy minden problémát megoldottak.

Víz-víz működésű hőszivattyú mellett döntöttünk, miután a körülmények megfelelőek voltak rá. Mialatt megszereztük az engedélyt, már elkezdtünk hőszivattyút keresni, és a tudjukki.hu-tól több árajánlatot is küldtek, melyek sokat segítettek a választásban. Jó szakembereket választottunk, rövid határidő alatt végezték el a munkát. Mindennel elégedett voltam.

A fűtési rendszerünk korszerűsítésekor talajvizes hőszivattyút kerestünk, természetesen szakemberekkel együtt. Szerettük volna a legjobb kezekben tudni a projektet, és erre remek lehetőséget adott a Tudjukki, hiszen több jó értékelésű cégtől is küldtek nekünk árajánlatokat. A választott cég mindent a megegyezés szerint intézett, folyamatos volt a kommunikáció, kiváló volt a csapat. Köszönöm a segítséget a weboldalnak és a kivitelezőknek is!Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok