6 árajánlat magashőmérsékletű hőszivattyúra 1 igényléssel

Felhasználói értékelések

Köszönöm a segítséget, az árajánlatokkal könnyebben tudtunk választani. A cég, aki mellett döntöttünk, sok hasznos tanácsot adott, a hőszivattyú beszerelését is ők intézték. Egy bojlert is beszereztünk tőlük, a hőszivattyú így a használati meleg vízre is rásegít.

A tudjukki.hu-n találtam meg a szakembert, akitől beszereztem és aki telepítette a magas hőmérsékletű hőszivattyút. Sok időt spóroltam vele, mert több árajánlatot is láttam, és biztosabb voltam a döntésemben, tudtam, mire számíthatok. Teljesen korrekt volt a szakember hozzáállása, kifejezetten ajánlom.

Felújításba fogtunk, és hőszivattyút is szerettünk volna beszereltetni. Viszont a radiátorokkal csak magas hőmérsékletű hőszivattyúval tudtuk kiváltani a régi gázkazános rendszert. A Tudjukki sokat segített az árajánlatokkal, így találtunk rá a cégre, akitől vettük a készüléket, ők intézték a telepítést és beüzemelést is. Egyelőre mindennel elégedett vagyok, ha minden igaz, sok pénzt fogunk megtakarítani a fűtéssel.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok