6 árajánlat kazánokra helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
E. Tamás , Debrecen

Az új pelletkazánnal eddig elégedettek vagyunk. A kivitelező sokat segített nekünk a választásban, és mindig elérhető volt, amikor kerestük. Köszönöm a Tudjukkinek is, hogy ilyen gyorsan megküldték az árajánlatokat.

4,8
D. Mónika , Pécs

Köszönöm a választott cégnek a gyors kiszállítást és a kazán bekötését. Minden gond nélkül ment. A weboldalon négy kivitelező jelentkezett a feladatra, szerencsére köztük volt "az igazi". Köszönöm!

5,0
P. István , Szombathely

Idén tavasszal cseréltük le régi kazánunkat. A cég, akit a tudjukki.hu-n keresztül találtunk, elég meggyőző árajánlatot adott. Összességében mind a vásárlás, mind a bekötés gyorsan és probléma nélkül ment, ahogyan vártuk. Hogy beválik-e végül a kazán, majd télen fogjuk megtudni.Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Szakemberek kazánokhoz országosan

Nemrég feladott ajánlatkérések kazánokért

Elektromos kazán

  • Fűtött alapterület: 250 m²
  • Hőleadó felület: Padlófűtés, Radiátor
  • Szükséged lesz a kazán beszerelésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a kazánra?: Minél hamarabb

A fűtést és a meleg víz ellátást is cserélném a gázkazán helyett, továbbá a napelem rendszer kiépítését is meg szeretném valósítani. Olyan céget keresek, akik a teljes korszerűsítést elvégzik a családi házban. Jó lenne, ha a kazán ára mellett a teljes körű igényemet is ki tudnák szolgálni vagy ajánlanának hozzá szakembert. Nagyon köszönöm.