Felhasználói értékelések

4.9 / 5
Gázkazán
I. Bálint, Üröm
Köszönöm az árajánlatokat! Kiválóan teszi a dolgát az új kondenzációs kazánunk, és amint megjött a készülék, jöttek is beszerelni. Nincs semmilyen panaszom.
5.0 / 5
Gázkazán
F. Géza, Budapest
A régi cirkót időszerű volt lecserélni, és a Tudjukkinél kértünk ajánlatot kondenzációs kazánokra. Többet is kaptunk, mindegyik részletes, hasznos információval. Természetesen felvettük a kapcsolatot az egyik kereskedővel, aki fontos tanácsokat adott, és miután pontosabban megismerte a lakásunk adottságait, tudta, melyik készülékre lenne szükségünk. A beszerelést is segített elintézni, azóta gond nélkül működik a kazán. Hálásan köszönöm a segítségüket az árajánlatokkal!
4.8 / 5
Gázkazán
C. Dániel, Pécs
Kiváló a weboldal, nem bántam meg, hogy itt kértem ajánlatot, mert már másnap több árajánlatot kaptam, amiket össze tudtam hasonlítani. Az árajánlatokkal a szolgáltatók elérhetőségét is megkaptam, így kerültem kapcsolatba Gáborral, aki nagyon sokat segített a kondenzációs kazán kiválasztásában. Jól döntöttem, korrekt áron végezte a beszerelést/beüzemelést is. Ajánlom.
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szolgáltató
4.6 átlagértékelés
Megbízható szakemberek. Csak ellenőrzött kivitelezők.
Az árajánlatokat gyorsan elküldjük, kétnapos határidővel.
Spórolj időt és pénzt! Kérj árajánlatot egyszerre több szolgáltatótól!