6 árajánlat kondenzációs kazánokra helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

4,9
I. B. , Üröm

Köszönöm az árajánlatokat! Kiválóan teszi a dolgát az új kondenzációs kazánunk, és amint megjött a készülék, jöttek is beszerelni. Nincs semmilyen panaszom.

5,0
F. G. , Budapest

A régi cirkót időszerű volt lecserélni, és a Tudjukkinél kértünk ajánlatot kondenzációs kazánokra. Többet is kaptunk, mindegyik részletes, hasznos információval. Természetesen felvettük a kapcsolatot az egyik kereskedővel, aki fontos tanácsokat adott, és miután pontosabban megismerte a lakásunk adottságait, tudta, melyik készülékre lenne szükségünk. A beszerelést is segített elintézni, azóta gond nélkül működik a kazán. Hálásan köszönöm a segítségüket az árajánlatokkal!

4,8
C. D. , Pécs

Kiváló a weboldal, nem bántam meg, hogy itt kértem ajánlatot, mert már másnap több árajánlatot kaptam, amiket össze tudtam hasonlítani. Az árajánlatokkal a szolgáltatók elérhetőségét is megkaptam, így kerültem kapcsolatba Gáborral, aki nagyon sokat segített a kondenzációs kazán kiválasztásában. Jól döntöttem, korrekt áron végezte a beszerelést/beüzemelést is. Ajánlom.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok