6 árajánlat elektromos kapunyitó felszerelésére helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

4,9
H. B. , Balatonlelle

Nagyon hasznos a weboldal, biztos, hogy máskor is itt fogok először szakembert keresni, ha szükségem lesz rá. Meglévő kapura szerettem volna elektromos nyitót felszerelni, és több árajánlatot is kaptam rá, melyeket össze tudtam hasonlítani. Csomó időt spóroltam ezzel. Szépen működik a kapunyitó, teljesen elégedett vagyok.

5,0
V. D. , Nyíregyháza

Régi kertkapuhoz szerettem volna elektromos kapunyitót, és ezen a weboldalon megtaláltam a szakembereket. A kapusok profik voltak, a kapunyitó felszerelésével már a héten végeztek. Kiváló szolgáltatás, köszönöm a Tudjukkinek a segítséget!

5,0
L. J. , Kecskemét

Nagyon szimpatikus volt a kapusok hozzáállása, köszönöm, hogy a figyelmembe ajánlották! Gyorsan felszerelték az elektromos kapunyitót, örülünk, hogy nem kellett az egész kaput lecserélni.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések elektromos kapunyitó felszereléséért

Elektromos kapunyitó

  • Kapu típusa: Kétszárnyú kapu
  • Szükséged van a kapunyitó felszerelésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a kapunyitóra?: Minél hamarabb

Kb. cm magas (-) cm széles. Áram még nincs ott. A háztól kb 6 m-re található áramforrás, ahonnan a kavicsos beállón keresztül kell az áramot elvezetni, legfeljebb a kapu alatt kell térkövet bontani. Egyik oldalon 20 cm-es falról nyílik az ajtó, nincs külön oszlop. Nem szeretnék rejtett földből működő kapunyitót Teljes kivitelezést szeretnék.