6 árajánlat kertkapura helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

4,8
K. E. , Budapest

Az árajánlatok nagyon hasznosak voltak, amikor új kertkapura volt szükségünk. Így találtunk rá arra a cégre, amelyiktől végül beszereztük a kaput, és aki a telepítést végezte. Gyorsan megcsinálták, nem volt semmi probléma azóta sem a kapunyitóval.

5,0
F. H. , Tatabánya

A weboldalon kértünk árajánlatot kertkapunkra szerelhető kapunyitóra, és már másnap több megkeresést is kaptunk. Az egyik kivitelező gyors határidővel vállalta jó áron, így őt bíztuk meg a feladattal. Abszolút elégedettek voltunk vele, és a kapunyitó is megbízhatóan működik. Köszönjük a segítséget!

4,8
D. R. , Nyíregyháza

Nekünk bevált a Tudjukki, több árajánlatot is kaptunk, és a választott szakemberrel is meg voltunk elégedve. A kertkapu szépen illik a kerítés többi részéhez, és jól működik a kapunyitó. Ha máskor is árajánlatra lesz szükségem, itt fogok először kérni.Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések kertkapuért

Elektromos kapunyitó

  • Kapu típusa: Kétszárnyú kapu
  • Szükséged van a kapunyitó felszerelésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a kapunyitóra?: Minél hamarabb

Kb. cm magas (-) cm széles. Áram még nincs ott. A háztól kb 6 m-re található áramforrás, ahonnan a kavicsos beállón keresztül kell az áramot elvezetni, legfeljebb a kapu alatt kell térkövet bontani. Egyik oldalon 20 cm-es falról nyílik az ajtó, nincs külön oszlop. Nem szeretnék rejtett földből működő kapunyitót Teljes kivitelezést szeretnék.