6 árajánlat tolókapura helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

4,8
T. L. , Érd

Köszönjük az árajánlatokat, így volt összehasonlítási alapunk, és biztosabbak voltunk a választásban. A választott céggel teljesen meg voltunk elégedve, jól illik az új tolókapu a kerítéshez.

4,9
B. F. , Dunaújváros

Új tolókapura volt szükségünk, és a tudjukki.hu-n is ajánlatot kértünk. Innen jeleztek vissza a leggyorsabban, egyszerre több árajánlatot is kaptunk. A szakember, akivel végül megegyeztünk, lelkiismeretesen segített a megfelelő kapu kiválasztásában, és gyorsan intézte a kapu telepítését is. Csak pozitív benyomásom volt.

5,0
V. J. , Szombathely

Új kerítésünkhöz hozzáillő tolókaput is szerettünk volna, így találtunk rá a weboldalra, ahonann végül több árajánlatot is kaptunk. Egyszerűbb volt így a kapcsolatfelvétel is a szolgáltatókkal, tudták, pontosan mire van szükségünk. Mind a kapuval, mind a kivitelezőkkel nagyon elégedettek vagyunk, szívből ajánlom őket!Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések tolókapuért

Elektromos kapunyitó

  • Kapu típusa: Kétszárnyú kapu
  • Szükséged van a kapunyitó felszerelésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a kapunyitóra?: Minél hamarabb

Kb. cm magas (-) cm széles. Áram még nincs ott. A háztól kb 6 m-re található áramforrás, ahonnan a kavicsos beállón keresztül kell az áramot elvezetni, legfeljebb a kapu alatt kell térkövet bontani. Egyik oldalon 20 cm-es falról nyílik az ajtó, nincs külön oszlop. Nem szeretnék rejtett földből működő kapunyitót Teljes kivitelezést szeretnék.