6 árajánlat elektromos kapunyitókra helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
F. L. , Balassagyarmat

Meglévő kapunkat szerettük volna motorizálni, így találtunk rá a weboldalra. Miután ajánlatot kértünk, több szakember is felkeresett pontos árajánlatokkal, végül szimpátia alapján döntöttünk. Ügyesek voltak a kivitelezők, nem volt azóta problémánk az elektromos kapunyitóval.

5,0
K. L. , Budaörs

Kiválóan működik az új elektromos kapunyitó, köszönjük, hogy a figyelmünkbe ajánlották a céget, akik végül beszerelték! Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan megoldják a feladatot, nehéznek tűnt a régi, kétszárnyú kapunkat átalakítani, de végül nem jelentett a kapusoknak különösebb problémát.

4,8
G. M. , Érd

Elektromos kapunyitót szerettünk volna a kerti kapura, és kapóra jöttek az árajánlatok, amiket küldtek. Sikerült már a héten megbeszélni egy időpontot az egyik kivitelező csapattal, és gyorsan felszerelték a kapunyitót, elégedettek voltunk velük.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések elektromos kapunyitókért

Elektromos kapunyitó

  • Kapu típusa: Kétszárnyú kapu
  • Szükséged van a kapunyitó felszerelésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a kapunyitóra?: Minél hamarabb

Kb. cm magas (-) cm széles. Áram még nincs ott. A háztól kb 6 m-re található áramforrás, ahonnan a kavicsos beállón keresztül kell az áramot elvezetni, legfeljebb a kapu alatt kell térkövet bontani. Egyik oldalon 20 cm-es falról nyílik az ajtó, nincs külön oszlop. Nem szeretnék rejtett földből működő kapunyitót Teljes kivitelezést szeretnék.