6 árajánlat kapura helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

4,9
Z. T. , Biatorbágy

Kapucserére volt szükségünk, és nagyon hasznos volt a weboldal, mert több árajánlatot is kaptunk új kapuk beépítésére. A szakemberek, akikkel végül megegyeztünk, gyorsan kijöttek, tökéletes munkát végeztek. A kapu szépen illeszkedik a meglévő kerítéshez, elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

5,0
N. K. , Dunaújváros

5 jó árajánlatot kaptam a Tudjukkitől kertkapura. Sok időt spóroltam vele, nem nekem kellett szakembert találni. A választott kapusok probléma nélkül végezték a telepítést.

5,0
J. Z. , Székesfehérvár

Kiváló a weboldal, örülök, hogy rátaláltam, amikor kapuk iránt érdeklődtem! Már másnap több árajánlatot küldtek különböző cégektől, melyeket össze tudtam hasonlítani. Jól választottam, szuperül működik az automatika.Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések kapuért

Elektromos kapunyitó

  • Kapu típusa: Kétszárnyú kapu
  • Szükséged van a kapunyitó felszerelésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a kapunyitóra?: Minél hamarabb

Kb. cm magas (-) cm széles. Áram még nincs ott. A háztól kb 6 m-re található áramforrás, ahonnan a kavicsos beállón keresztül kell az áramot elvezetni, legfeljebb a kapu alatt kell térkövet bontani. Egyik oldalon 20 cm-es falról nyílik az ajtó, nincs külön oszlop. Nem szeretnék rejtett földből működő kapunyitót Teljes kivitelezést szeretnék.