6 árajánlat kétszárnyú kapura helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
O. P. , Pécs

Új kerítésünkköz szerettünk volna kétszárnyú kaput, és a Tudjukki nagyon hasznos volt, mert több árajánlatot is kaptunk tőlük. Az egyik cégé épp megfelelt az igényeinknek, és az árat is elfogadhatónak találtuk. A kivitelezők gyorsan kijöttek elvégezni a méréseket, majd meghozták és telepítették a kaput, betartották az előre ígért határidőt. A kapunyitó is szépen működik, nincs okunk panaszra. Köszönjük a segítséget!

4,7
I. B. , Szolnok

A Tudjukkin kértünk árajánlatot motoros kétszárnyú kapura, és őszintén szólva meglepődtem, hogy ilyen gyorsan többet is kaptam, sokat segítettek a szakember kiválasztásában. Jó céget fogtunk ki, minden kérdésünkre gyorsan válaszoltak, rövid határidővel vállalták a kapu beépítését. A munkájukkal és a kapuval is elégedettek vagyunk.

4,9
Sz. O. , Veszprém

Köszönjük a segítséget, végül jó kivitelezőket sikerült választanunk a kétszárnyú kapuhoz. A kapu telepítése gond nélkül sikerült, és a motor is bevált.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések kétszárnyú kapuért

Elektromos kapunyitó

  • Kapu típusa: Kétszárnyú kapu
  • Szükséged van a kapunyitó felszerelésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a kapunyitóra?: Minél hamarabb

Kb. cm magas (-) cm széles. Áram még nincs ott. A háztól kb 6 m-re található áramforrás, ahonnan a kavicsos beállón keresztül kell az áramot elvezetni, legfeljebb a kapu alatt kell térkövet bontani. Egyik oldalon 20 cm-es falról nyílik az ajtó, nincs külön oszlop. Nem szeretnék rejtett földből működő kapunyitót Teljes kivitelezést szeretnék.