6 árajánlat úszókapura helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

4,9
H. E. , Oroszlány

Nagyon elégedettek voltunk mind a weboldallal, hogy ilyen gyorsan átküldték az árajánlatokat, mind a céggel, akitől vettük az úszókaput. A kivitelezők is szuper gyors munkát végeztek a telepítéssel.

5,0
N. Z. , Sopron

Kiváló szolgáltatás, 4 részletes árajánlatot kaptam úszókapura, és az egyik cégtől rögtön fel is kerestek. Az ő árajánlatuk volt a legszimpatikusabb, és gyors határidővel ígérték a telepítést is, úgyhogy végül őket választottam. A telepítést pontosan végezték, a motort is gyorsan beüzemelték. Köszönöm a segítséget!

4,8
D. K. , Debrecen

Úszókaput szerettünk volna a régi kétszárnyú kapunk helyett, és itt kértünk árajánlatot, melyből többet is kaptunk egyszerre. Ez sokat segített a választásban, több szempontot is könnyebben tudtunk így mérlegelni. A választott kivitelezőkkel végül abszolút meg voltam elégedve, pont olyan lett a kapu, amilyet elképzeltem.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések úszókapuért

Elektromos kapunyitó

  • Kapu típusa: Kétszárnyú kapu
  • Szükséged van a kapunyitó felszerelésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a kapunyitóra?: Minél hamarabb

Kb. cm magas (-) cm széles. Áram még nincs ott. A háztól kb 6 m-re található áramforrás, ahonnan a kavicsos beállón keresztül kell az áramot elvezetni, legfeljebb a kapu alatt kell térkövet bontani. Egyik oldalon 20 cm-es falról nyílik az ajtó, nincs külön oszlop. Nem szeretnék rejtett földből működő kapunyitót Teljes kivitelezést szeretnék.