6 árajánlat kapunyitó motorokra helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

4,8
M. V. , Miskolc

A Tudjukkinél kerestünk szakembert, amikor meglévő kapunkra szerettünk volna kapunyitó motort szereltetni. Pár nap alatt több részletes árajánlatot is küldtek nekünk különböző kivitelezők, és rövidesen sikerült is választani közülük. Mindent profin intéztek, gyorsan végeztek a munkával.

5,0
H. S. , Veszprém

Kiváló szolgáltatás, mind az árajánlatok gyors megküldése, mind a kapusok hozzáállása dicséretet érdemel. A kapunyitó motor szépen működik, reméljük, hogy sokáig nem lesz vele probléma!

4,9
V. Á. , Budapest

Tökéletes munkát végeztek a kivitelezők, megérte itt árajánlatot kérnem. Gyorsan kijöttek a felmérésre, a kapunyitó motort is már a héten felszerelték. Mindennel elégedett voltam.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok

Nemrég feladott ajánlatkérések kapunyitó motorokért

Elektromos kapunyitó

  • Kapu típusa: Kétszárnyú kapu
  • Szükséged van a kapunyitó felszerelésére?: Igen
  • Mikorra lenne szükséged a kapunyitóra?: Minél hamarabb

Kb. cm magas (-) cm széles. Áram még nincs ott. A háztól kb 6 m-re található áramforrás, ahonnan a kavicsos beállón keresztül kell az áramot elvezetni, legfeljebb a kapu alatt kell térkövet bontani. Egyik oldalon 20 cm-es falról nyílik az ajtó, nincs külön oszlop. Nem szeretnék rejtett földből működő kapunyitót Teljes kivitelezést szeretnék.