6 árajánlat helyi belsőépítészektől 1 igényléssel

Felhasználói értékelések

5,0
I. F. , Nagykanizsa

Amikor eldöntöttük, hogy építkezni fogunk, a legfőbb vezérelv a nekünk való megfelelés volt. Az volt a cél, hogy az új házunk minél otthonosabb legyen, ahol minden nap jól érezhetjük magunkat. Egy kis utánajárással rájöttünk, hogy ebben a belsőépítész tud a legjobban segíteni. Az ár miatt féltünk egy kicsit, de gondoltuk, teszünk egy próbát. Ebben volt tökéletes választás a Tudjukki, ahonnan ingyenesen kaptunk több árajánlatot is az igényeinkhez. Így ismertük meg Évát, akinek az ajánlata a legszimpatikusabb volt. Egyáltalán nem bántuk meg, nagyon jó volt a kapcsolat, úgy éreztük, tényleg meghallgatásra és megértésre találnak az elképzeléseink. Hálásak vagyunk Évának a tervekért és a Tudjukkinek a közvetítésért!

5,0
J. P. , Piliscsaba

Nagyon köszönjük az árajánlatokat, segítettek a tisztánlátásban. Gyönyörű terveket kaptunk a választott belsőépítésztől, maximálisan elégedettek vagyunk. Nem voltunk biztosak benne, hogy az építész mellett külön szakemberre is szükségünk lesz, de így utólag elmondhatom, hogy abszolút megérte. Fantasztikus érzés hazaérni egy fárasztó nap után, mindig is ilyen otthonra vágytunk.

4,7
R. Á. , Szolnok

Hálásan köszönjük a segítséget, mind az árajánlatokkal, mind a belsőépítésszel teljesen elégedettek vagyunk. Korrekt árban sikerült megegyeznünk, és igazán kreatív megoldásokat kínáltak az iroda átalakítására.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok