6 árajánlat helyi építész irodáktól 1 igényléssel

Felhasználói értékelések

5,0
H. P. , Győr

Nem volt még szerencsém a weboldalhoz korábban, így bevallom, nem gondoltam volna, hogy valóban ilyen gyorsan megkapom az árajánlatokat. Pontos kalkulációt küldött több építész iroda is, ezek alapján össze tudtuk hasonlítani őket, és olyat választottunk végül, mely ár-érték arányban a legjobbnak tűnt. Nem csalódtunk, kiváló munkát végzett az építész, nagyon tetszettek a tervek, és az ár valóban annyi volt, amennyit az elején megbeszéltünk. Köszönjük, hogy segítettek a keresésben!

Szuper ajánlatokat kaptunk, már másnap megérkeztek e-mailen, nagyon köszönjük a Tudjukkinek! Mindegyik részletes volt, referenciákat is mutattak az építész irodák. Az egyik irodával végül sikerült megegyezni, és abszolút elégedettek vagyunk velük, korrekt munkát végeztek, nagyon tetszett a végső terv.

5,0
G. M. , Budapest

Nagyon jó kapcsolat alakult ki köztünk és az általunk választott építész iroda között, kiváló ötletekkel jelentkeztek, és nagyon tapasztalt építészekkel dolgoznak. Az elkészült, végső terv fantasztikusnak ígérkezik, alig várjuk, hogy megkezdődjön az építkezés!Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok