Felhasználói értékelések

5,0 / 5
Új épület tervezése
R. Tibor, Hódmezővásárhely
Építészre és építési engedélyre volt szükségem, a weboldaltól kértem árajánlatokat. Legnagyobb meglepetésemre már másnap megérkeztek, több építésszel is könnyen fel tudtam venni a kapcsolatot. Pontos árajánlatok alapján tudtam dönteni, és nem bántam meg, mindent zökkenőmentesen intézett az építész. Nagyon hasznos szolgáltatás!
5,0 / 5
Hozzáépítési tervezés
E. Brigitta, Pécs
Kinőttük az örökölt házat, és új lakrészt szerettünk volna hozzáépíteni. Megbízható és alapos építészt kerestünk, tettünk egy próbát a weboldallal. Nem bántuk meg, egyszerre több árajánlatot is kaptunk különböző építész irodáktól, és sikerült már a héten egyeztetni az egyik építésszel. A terveket és az építési engedélyt a legnagyobb rutinnal intézte, abszolút elégedettek vagyunk a munkájával. Köszönjük a segítséget!
5,0 / 5
Új épület tervezése
Ő. Sándor, Solymár
Mindent profin intéztek, az árajánlatoktól (melyeket gyorsan megkaptunk és igen részletesek voltak) az építési engedély intézéséig. Kiváló munkát végzett az építész, szuper volt a kommunikáció is. Az árat tekintve sem voltak kellemetlen meglepetések. Hálásan köszönöm!
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szolgáltató
4.6 átlagértékelés

Tájékoztató árak építési engedélyre, 2021