6 árajánlat építési engedélyre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
R. T. , Hódmezővásárhely

Építészre és építési engedélyre volt szükségem, a weboldaltól kértem árajánlatokat. Legnagyobb meglepetésemre már másnap megérkeztek, több építésszel is könnyen fel tudtam venni a kapcsolatot. Pontos árajánlatok alapján tudtam dönteni, és nem bántam meg, mindent zökkenőmentesen intézett az építész. Nagyon hasznos szolgáltatás!

Kinőttük az örökölt házat, és új lakrészt szerettünk volna hozzáépíteni. Megbízható és alapos építészt kerestünk, tettünk egy próbát a weboldallal. Nem bántuk meg, egyszerre több árajánlatot is kaptunk különböző építész irodáktól, és sikerült már a héten egyeztetni az egyik építésszel. A terveket és az építési engedélyt a legnagyobb rutinnal intézte, abszolút elégedettek vagyunk a munkájával. Köszönjük a segítséget!

5,0
Ő. S. , Solymár

Mindent profin intéztek, az árajánlatoktól (melyeket gyorsan megkaptunk és igen részletesek voltak) az építési engedély intézéséig. Kiváló munkát végzett az építész, szuper volt a kommunikáció is. Az árat tekintve sem voltak kellemetlen meglepetések. Hálásan köszönöm!Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok