6 árajánlat házfelújítási tervezésre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
V. M. , Budapest

Belvárosi lakásunkat szerettük volna felújítani. Mivel nagyon régi a lakás, az alapoktól volt szükségünk tervezésre. A Tudjukkitől kértünk árajánlatokat, és nagyon gyorsan megkaptuk őket, ez óriási segítséget jelentett a választásnál. Így találtunk rá Andrásra, akivel rögtön sikerült megtalálni a közös nevezőt. Minden a megbeszéltek szerint volt intézve, nagyon korrekt szolgáltatást kaptunk a pénzünkért. Köszönjük a segítséget, ajánljuk a weboldalt másoknak is!

4,8
H. B. , Győr

Bevallom, meglepődtem, amikor az ajánlatkérésem után már másnap több árajánlatot is küldtek a weboldaltól. Volt kettő, amely különösen ígéretesnek tűnt. Végül találkoztunk mindkét építésszel, és sikerült dönteni. Nem bántuk meg, a lakásfelújítás a legjobb kezekbe került, és teljesen korrekt volt az ár. Köszönjük mind az építésznek, mind a Tudjukki csapatának!

5,0
G. V. , Törökbálint

Családi ház felújításához kerestünk építészt, mivel régi épületet szerettünk volna felújítani. Nagyon sokat segített, hogy össze tudtunk hasonlítani több árajánlatot is egymással, ki tudtuk választani a nekünk legmegfelelőbb szakembert. Az építész abszolút bevált, végig elérhető és segítőkész volt, csak pozitívat tudunk róla mondani. Hálásak vagyunk a munkájáért, és Önöknek is köszönjük, hogy a figyelmünkbe ajánlották.Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok