Felhasználói értékelések

5,0 / 5
Átépítési tervezés
V. Márta, Budapest
Belvárosi lakásunkat szerettük volna felújítani. Mivel nagyon régi a lakás, az alapoktól volt szükségünk tervezésre. A Tudjukkitől kértünk árajánlatokat, és nagyon gyorsan megkaptuk őket, ez óriási segítséget jelentett a választásnál. Így találtunk rá Andrásra, akivel rögtön sikerült megtalálni a közös nevezőt. Minden a megbeszéltek szerint volt intézve, nagyon korrekt szolgáltatást kaptunk a pénzünkért. Köszönjük a segítséget, ajánljuk a weboldalt másoknak is!
4,8 / 5
Átépítési tervezés
H. Bálint, Győr
Bevallom, meglepődtem, amikor az ajánlatkérésem után már másnap több árajánlatot is küldtek a weboldaltól. Volt kettő, amely különösen ígéretesnek tűnt. Végül találkoztunk mindkét építésszel, és sikerült dönteni. Nem bántuk meg, a lakásfelújítás a legjobb kezekbe került, és teljesen korrekt volt az ár. Köszönjük mind az építésznek, mind a Tudjukki csapatának!
5,0 / 5
Átépítési tervezés
G. Veronika, Törökbálint
Családi ház felújításához kerestünk építészt, mivel régi épületet szerettünk volna felújítani. Nagyon sokat segített, hogy össze tudtunk hasonlítani több árajánlatot is egymással, ki tudtuk választani a nekünk legmegfelelőbb szakembert. Az építész abszolút bevált, végig elérhető és segítőkész volt, csak pozitívat tudunk róla mondani. Hálásak vagyunk a munkájáért, és Önöknek is köszönjük, hogy a figyelmünkbe ajánlották.
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szakember
4.6 átlagértékelés

Házfelújítási tervezés tájékoztató árak, 2021