Felhasználói értékelések

5,0 / 5
Új épület tervezése
F. Anikó, Budaörs
Építészeti tervezésre volt szükségünk, és nagyon jól jöttek a weboldal által küldött árajánlatok. Így sikerült több építésszel is kapcsolatba lépni, majd az árajánlatok és a személyes találkozások után már valóban megfontolt döntést tudtunk hozni. Az elkészült tervek remekül sikerültek, teljesen meg vagyunk elégedve az építész munkájával.
5,0 / 5
Új épület tervezése
P. Erika, Nyíregyháza
Nagyon hasznos szolgáltatást nyújt a weboldal, kifejezetten ajánlom! Több helyi építész árajánlatát is nagyon gyorsan megküldték építészeti tervezésre, referenciákkal együtt. Sokat segítettek más felhasználók értékelései is. Nem bántuk meg a választást, mindent a legnagyobb alapossággal végzett az építészünk. Köszönjük a segítséget!
5,0 / 5
Új épület tervezése
L. György, Érd
Nagyon tetszettek a végső építészeti tervek, kiváló munkát végzett az építész! A határidőt betartotta, mindent a megbeszélésünknek megfelelően intézett. Számunkra fontos a kommunikáció, és sokat jelentett, hogy folyamatosan tájékoztatott minket a fejleményekről, és mindig szemmel tartotta az igényeinket. Hálásan köszönjük a weboldalnak, hogy a figyelmünkbe ajánlották az építészt az árajánlatokkal!
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szakember
4.6 átlagértékelés

Építészeti tervezés tájékoztató árak, 2021