6 árajánlat építészeti tervezésre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
F. A. , Budaörs

Építészeti tervezésre volt szükségünk, és nagyon jól jöttek a weboldal által küldött árajánlatok. Így sikerült több építésszel is kapcsolatba lépni, majd az árajánlatok és a személyes találkozások után már valóban megfontolt döntést tudtunk hozni. Az elkészült tervek remekül sikerültek, teljesen meg vagyunk elégedve az építész munkájával.

5,0
P. E. , Nyíregyháza

Nagyon hasznos szolgáltatást nyújt a weboldal, kifejezetten ajánlom! Több helyi építész árajánlatát is nagyon gyorsan megküldték építészeti tervezésre, referenciákkal együtt. Sokat segítettek más felhasználók értékelései is. Nem bántuk meg a választást, mindent a legnagyobb alapossággal végzett az építészünk. Köszönjük a segítséget!

5,0
L. G. , Érd

Nagyon tetszettek a végső építészeti tervek, kiváló munkát végzett az építész! A határidőt betartotta, mindent a megbeszélésünknek megfelelően intézett. Számunkra fontos a kommunikáció, és sokat jelentett, hogy folyamatosan tájékoztatott minket a fejleményekről, és mindig szemmel tartotta az igényeinket. Hálásan köszönjük a weboldalnak, hogy a figyelmünkbe ajánlották az építészt az árajánlatokkal!Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok