Felhasználói értékelések

5,0 / 5
Új épület tervezése
S. Anna, Érd
Telket örököltünk, és úgy döntöttünk, építkezésbe fogunk. Mivel az új otthonunk kialakításáról volt szó, biztos kezekben akartuk tudni a tervezést. A weboldaluknak köszönhetően szerencsére megtaláltuk számításainkat. A választott építész kiváló munkát végzett, nagyon rugalmas volt, mindig elérhető, és minden elképzelésünket megvalósította. Nagyon köszönjük, hogy segítettek az árajánlatokkal!
5,0 / 5
Átépítési tervezés
O. Tamás, Budapest
Lakásfelújításra kerestünk szakembert, elsőként tervezésre volt szükségünk. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalukra, mert több részletes árajánlatot is kaptam 2 napon belül. Jóval könnyebb volt így választani, tudtam, mire számíthatok, és beváltak a számításaim. A tervező nem okozott csalódást, igazán ötletes megoldásokat kínált az igényeinkhez. Minden munka terv szerint halad, már alig várjuk, hogy kész legyen a lakás :)
5,0 / 5
Új épület tervezése
Cs. László, Pécs
Már az első találkozáskor meggyőződtünk róla, hogy kiváló építészt találtunk. Mindent körültekintően, alaposan intézett, a papírmunkát is a legnagyobb pontossággal és rutinnal végezte. Teljesen elégedettek vagyunk a munkájával. Természetesen hálásak vagyunk a részletes árajánlatokért is, ha szükségünk lesz valamire a jövőben, újra itt fogunk először keresni. Szívből ajánlom a weboldalt.
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szakember
4.6 átlagértékelés

Építészek tájékoztató árai, 2021