6 árajánlat házbővítési tervezésre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

Nagyon elégedettek vagyunk mind a Tudjukkitől kapott árajánlatokkal, mind az építész munkájával. Családi házunkhoz szerettünk volna egy külön lakrészt hozzáépíteni, és minden elképzelésünket sikerült megvalósítani. Nagyon köszönjük a segítséget!

Négy új szobát szerettünk volna hozzáépíteni házunkhoz, de nem tudtuk pontosan, milyen előkészületek és tervek szükségesek. A Tudjukki weboldalán több árajánlatot is kaptunk, így találtunk rá egy nagyon kedves építészre, aki minden kérdésünkre tudott válaszolni. Igazán elégedett vagyok a tervekkel, melyeket készített, azóta elkezdődött és ütemszerűen halad az építkezés. Köszönöm az ajánlatokat!

5,0
K. H. , Sóskút

Nagyon hasznos volt, hogy ingyenesen hozzájutottam több árajánlathoz is, valóban gyorsan megkaptam őket. Az egyik építésznek nagyon szimpatikus volt az ajánlata, és már az első találkozáskor láttuk, hogy jól döntünk, ha őt választjuk. Egyáltalán nem bántuk meg, kiváló munkát végzett korrekt áron és végig elérhető és segítőkész volt, amikor kerestük. Ez volt az első alkalom, hogy használtam a weboldalukat, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó :)Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok