6 árajánlat belsőépítészeti tervezésre helyi szakemberektől

Felhasználói értékelések

5,0
E. J. , Nyíregyháza

Hatalmas segítség volt, hogy több építészt is ajánlottak a közelünkből belsőépítészeti tervezésre. Mi magunk is felvettük korábban a kapcsolatot több építésszel is, de az árajánlatok, melyeket a Tudjukkitől kaptunk, sokkal jobbak voltak! Ugyan még nincs kész a ház, de az együttműködés példaértékű, igazán köszönjük!

5,0
P. K. , Budapest

Belsőépítészeti tervezésre kerestünk szakembert, és meg kell mondjam, abszolút elégedettek vagyunk a választásunkkal. Az árajánlatok nélkül nem lett volna összehasonlítási alapunk, szükségünk volt erre, hogy jó döntést tudjunk hozni. A belsőépítész kiváló munkát végzett, ha most kezdenénk felújítást, újra őt választanánk. Hálásak vagyunk érte, köszönjük, Tudjukki!

5,0
E. A. , Budapest

Több árajánlatot is kaptunk belsőépítészeti tervezésre a Tudjukkitől. Kivételes lehetőségnek tartom, hogy ilyen gyorsan válaszoltak nekünk, és segítettek belsőépítészt találni. Így léptünk kapcsolatba végül Anitával, akinek kiváló ötletei voltak, nagyon elégedettek vagyunk az általa készített tervekkel. Ajánlani fogjuk ismerősöknek is a weboldalt, mert nagyon hasznos!Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok