Felhasználói értékelések

5,0 / 5
Belsőépítészeti tervezés
E. Judit, Nyíregyháza
Hatalmas segítség volt, hogy több építészt is ajánlottak a közelünkből belsőépítészeti tervezésre. Mi magunk is felvettük korábban a kapcsolatot több építésszel is, de az árajánlatok, melyeket a Tudjukkitől kaptunk, sokkal jobbak voltak! Ugyan még nincs kész a ház, de az együttműködés példaértékű, igazán köszönjük!
5,0 / 5
Belsőépítészeti tervezés
P. Katalin, Budapest
Belsőépítészeti tervezésre kerestünk szakembert, és meg kell mondjam, abszolút elégedettek vagyunk a választásunkkal. Az árajánlatok nélkül nem lett volna összehasonlítási alapunk, szükségünk volt erre, hogy jó döntést tudjunk hozni. A belsőépítész kiváló munkát végzett, ha most kezdenénk felújítást, újra őt választanánk. Hálásak vagyunk érte, köszönjük, Tudjukki!
5,0 / 5
Belsőépítészeti tervezés
E. Attila, Budapest
Több árajánlatot is kaptunk belsőépítészeti tervezésre a Tudjukkitől. Kivételes lehetőségnek tartom, hogy ilyen gyorsan válaszoltak nekünk, és segítettek belsőépítészt találni. Így léptünk kapcsolatba végül Anitával, akinek kiváló ötletei voltak, nagyon elégedettek vagyunk az általa készített tervekkel. Ajánlani fogjuk ismerősöknek is a weboldalt, mert nagyon hasznos!
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szakember
4.6 átlagértékelés

Belsőépítészeti tervezés tájékoztató árak, 2021