6 árajánlat családi ház tervezésére 1 igényléssel

Felhasználói értékelések

5,0
K. V. , Debrecen

Remek árajánlatokat kaptunk a weboldaltól, ezúton is nagyon köszönjük őket! Így sokkal könnyebb volt építészt választani, és tudtuk, hogy jól döntünk, hiszen részletes árajánlatokat és számos refenciát is kaptunk a családi ház tervezéséhez. Kiváló volt a kommunikáció, az elképzelések pedig ötletesek. Egyszóval: köszönjük!

5,0
Z. B. , Budaörs

Családi ház tervezéséhez kerestünk tapasztalt építészt. Két napon belül több árajánlatot is kaptunk építész irodáktól, jelentősen megkönnyítették az ajánlatok a választást. Nagyon elégedettek vagyunk, az építkezés rendben halad, gyönyörű lesz az új otthonunk!

5,0
S. M. , Esztergom

Féltünk az építkezéstől, hiszen rengeteg különböző szakemberen, kivitelezőn múlik, milyen lesz a végeredmény, és nem voltak tapasztalataink. De a legjobb úton vagyunk, hiszen a weboldaluk segítségével találtunk rá az építészünkre, aki a családi házunk tervezését intézte a legnagyobb szakértelemmel. Kiváló lett a terv, nagyon várjuk, hogy megvalósuljon. Sikerült azóta kivitelezőket is találni, hálásan köszönjük a segítséget, a weboldal nélkül valószínűleg még mindig keresnénk...Csak ellenőrzött és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
Gyorsan megkapod az árajánlatokat, egyszerre több kivitelezőtől.
Spórolj időt és pénzt! Válaszd a legkedvezőbb ajánlatot!

Szakember vagy?

Szerezz új ügyfeleket vállalkozásodhoz, amilyen gyakran csak szeretnéd!

Regisztrálok