Felhasználói értékelések

5.0 / 5
Új épület tervezése
K. Virág, Debrecen
Remek árajánlatokat kaptunk a weboldaltól, ezúton is nagyon köszönjük őket! Így sokkal könnyebb volt építészt választani, és tudtuk, hogy jól döntünk, hiszen részletes árajánlatokat és számos refenciát is kaptunk a családi ház tervezéséhez. Kiváló volt a kommunikáció, az elképzelések pedig ötletesek. Egyszóval: köszönjük!
5.0 / 5
Új épület tervezése
Z. Barnabás, Budaörs
Családi ház tervezéséhez kerestünk tapasztalt építészt. Két napon belül több árajánlatot is kaptunk építész irodáktól, jelentősen megkönnyítették az ajánlatok a választást. Nagyon elégedettek vagyunk, az építkezés rendben halad, gyönyörű lesz az új otthonunk!
5.0 / 5
Új épület tervezése
S. Mónika, Esztergom
Féltünk az építkezéstől, hiszen rengeteg különböző szakemberen, kivitelezőn múlik, milyen lesz a végeredmény, és nem voltak tapasztalataink. De a legjobb úton vagyunk, hiszen a weboldaluk segítségével találtunk rá az építészünkre, aki a családi házunk tervezését intézte a legnagyobb szakértelemmel. Kiváló lett a terv, nagyon várjuk, hogy megvalósuljon. Sikerült azóta kivitelezőket is találni, hálásan köszönjük a segítséget, a weboldal nélkül valószínűleg még mindig keresnénk...
50.000+ ajánlatkérés
1.000+ ellenőrzött szolgáltató
4.6 átlagértékelés
Megbízható szakemberek. Csak ellenőrzött kivitelezők.
Az árajánlatokat gyorsan elküldjük, kétnapos határidővel.
Spórolj időt és pénzt! Kérj árajánlatot egyszerre több szolgáltatótól!